Csak én utálok mindenkit, akin egyenruha van? Tűzoltók kivételek.
Nem is tudom, hogy szerencsés vagyok, vagy nem, mert én meg csak becsületes, sokat dolgozó és a hivatásuknak élő rendőröket ismerek. Pedig nem egy és nem is két ember az, akivel nap mint nap találkozom. Van olyan ismerősöm, aki hazaér a szolgálatból, lefekszik aludni, csörög a telefon -még a cipője sem hült ki.
K öcsögöző kérdező, tudnád-e utána csinálni?
36 éves korában pedig az megy nyugdíjba, aki 11 éves korában kezdte a szolgálatot. Hehehe.
"Én viszont csak normális rendőrt ismerek."
Akkor te vagy nagyon keveset ismersz, vagy rendőr vagy és már megszokásból hazudsz.
Tegnap 23:34
Ez így ebben a formában, barokkos túlzás.
Természetesen mint mindenhol, a rendőrök között is kerül férges rész, ez ellen lehet küzdeni, de nem lehet 100%-ig előre kizárni. De, hogy a többség? Na, ne!
Bűnöző-e vagy? DD)
Heloooo!!!!!!!
A kemenyseprok kimaradtak!!!
Szállodaportások és londinerek.
Közmunkások láthatósági mellényben, 61 évesen út széléről mocskot kapargatva.
Szerintem igen, legalábbis eddig ilyet még senkitől sem hallottam.
Én is ismerek egy 36 éves nyugdíjast, aki a rendőrség kötelékében szolgált.
Úgy lehet ezt elérni, hogy kommandósnak felveszik, az ott leszolgált évek a fokozott fizikai és pszihológiai megterhelés miatt azthiszem 2 -vel vagy 3 -al szorozzák be.
Mondjuk az ilyen típusu munkákat egyébként sem ajánlatos egy bizonyos kor fölött elvégezni.
"Közmunkások láthatósági mellényben, 61 évesen út széléről mocskot kapargatva."
Azok tűzoltók voltak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!