Szerintetek etikus dolog, hogy a rendőrök, katonák, tűzoltók elmehetnek nyugdíjba 25 év szolgálati viszony után?
Ha tehát valaki 20 évesen beáll, akkor 45 évesen elmehetek nyugdíjba.
Jól tudom?
nem a 150 cm miatt szarod majd össze magad.... előítélet... egy 150 centis nő nem lőhet jól mi?nem lehet jó esze a térképészethez
csak a nagy erős okos férfiak képesek mindenre...
csak ők alkalmasak katonának és mindennek....
de nektek mi bajotok, ha valaki ezeket vállalja és van ilyen kedvezmény? akkor miért nem álltok be? komolyan.
csak a szátok jár, hogy ez nemkötelező meg az nem... próbáld k apafej...
Mai generáció lusta, töketetlen, az alapkiképzést töredékét nem bírná, nemhogy a misszióra felkészítő kiképzéseket....
első katonaNő
Aki meg katonaként aktát tologat, hidd el nagy a súly a vállán... vannak persze köztünk is, akik nek már semmit nem kell tenniük, de ez mindenhol így van.....
Mi katonák, tűzoltók és rendőrök vállajuk a felelősséget, és a fent részletezetteket, ezért kapunk x fizetést...( nem leszünk tőle milliárdosak) és van a korkedvezmény...
El vagyunk kényeztetve vagy mi? :D
"De b.meg akkor menj el aktatologatónak!"
Sötét vagy mint az éjszaka.
ma 20:01
Ha nincs semmi fegyvered ,ccsak a puszta kezed, hogy bánsz el egy 180-190cm -es 80120 kg -os férfival.
Tudom ,tanultátok az önvédelmet! lóf*szt nem érsz el vele.
Amúgy egy nónek ilyen munka NEM való, nNEM azért mert soviniszta vagyok ,hanem azért mert gondolom a legtöbb nő anya és feleség+ v.kinek a lánya. Ez olyan mintha holnap beállnék műkörmösnek. Nem értettem soha az ilyen nőket miért így akarnak bizonyítani, hogy milyen erősek! uff
a katona vezényelhető, így hát küldhetik és mehet önként is... igen némi pluszpénzért, de emiatt nem mehet korábban nyugdíjba..
ja és azért afganisztán nem a legbékésebb övezet...egyik sem, de főleg az nem.
első katona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!