Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek etikus dolog,...

Szerintetek etikus dolog, hogy a rendőrök, katonák, tűzoltók elmehetnek nyugdíjba 25 év szolgálati viszony után?

Figyelt kérdés

Ha tehát valaki 20 évesen beáll, akkor 45 évesen elmehetek nyugdíjba.

Jól tudom?

2010. jan. 24. 19:29
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Kedves katonanő? Mivel csinálsz veszélyesebb munkát, mint a többi átlag llampolgár? Tényleg érdekel.
2010. jan. 24. 19:49
 12/59 A kérdező kommentje:
Kőkemény meló? Nem tudom, mit értessz ez alatt. De akkor másnak miért nem ját a korai nyugdíj aki ugyancsak "kőkeményen" dolgozik?
2010. jan. 24. 19:51
 13/59 anonim ***** válasza:
84%

De miért kell mindig a másikra mutogatni?

Menj el csináld!

Meg van mindenkinek a lehetősége hogy ezekben a szakmákban dolgozzon? MEG

Akkor? Miért nem ezt választottad? Nem sírni kell hogy ennek meg annak jobb, hanem olyan szakmát választani ami neked megfelelő.

2010. jan. 24. 19:52
 14/59 A kérdező kommentje:
Előző: Fogalmad sincs, miről beszélünk.
2010. jan. 24. 19:55
 15/59 anonim ***** válasza:
35%

Katonanő! :D

Veletek is háborútnyernénk!

Az a kedvencem, amikor egy 150 cm-es rendőrnőt vagy katonanőt látok 43 kg-mal.

Egyből összeszarom magam a félelemtől! :D

2010. jan. 24. 19:56
 16/59 anonim ***** válasza:
87%

Én is hivatásos katonanő vagyok,igen így van,19 évesen avattak fel tts-nek,most 31 vagyok,voltam 3 misszióban,úgyhogy 10 év múlva megyek nyugdíjba.

Hogy értsék a civilek is:25 év a szolgálati idő

missziónként 1 évvel rövidül

van jelenleg 12 év szolgálati viszonyom.

Tessék utánunk csinálni és kimenni Afganisztánba Irakba,Boszniába!

azért ezeket írtam,mert ezekben az országokban voltam missziókban.

2010. jan. 24. 19:57
 17/59 anonim ***** válasza:
0%
*jav háborút nyernénk
2010. jan. 24. 19:57
 18/59 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom mi a baja a kérdezőnek.... miért nem vagy akkor rendőr vagy katona vagy akármi?
2010. jan. 24. 19:58
 19/59 anonim ***** válasza:
87%

neked el kell külön magyarázni, hogy egy egészségügyi szakdolgozónak miért veszélyes a munkaköre? nap mint nap, ki vagyok egyrészt sugárzásnak téve, fertőzésveszélynek, komoly felelősségnek a betegek miatt, hogy megfelelően szúrja be a branült, vagy jó gyógyszert adjak, vagy ha leáll CT vizsgálat közben valaki szive ( most szombaton 2 xer is volt rá példa), tudd mit kelljen tenned. egy bérelszámolónak nem kell egész nap a légteret figyelnie, vagy őrhelyeken rostokolni és egyebek.. vagy egy 12 órás műszak után még 12-t benntmaradni készenlétben, mikor a gárdisták hősök terén balhéztak tavaly.

egyik nap itt melózok, jövőhéten 200 km-rel arrébb....itt nem csak a veszélyességről van szó, hanem a felelősségről.

egy katona nem csinál azt amit akar....korlátozható személyi szabadságában, amit hidd el ki is használnak rendesen....ezek mellett hadd mehessek el 25 év kőkemény "szolgálat" után nyugdíjba.

És a tűzoltókat hadd ne részletezzem külön.....

Mikor történik egy baleset a tűzoltókon, mentősökön és a kórházi személyzeten múlik az életed....de ez csak egy átlagos példa...

Ha valakiben ez visszatetszést kelt, lehet beállni seregbe..ajtók nyitva, lehetőségek adottak. Nem minket kell csesztetni, hogy nekünk ez a lehetőség adott. Ez hivatás... az informatikus, a bérelszámoló....hát nem is tudom, külön kategória, nem is tudom hogy tehetted egy lapra... Ismétlem, nem kifogásokat kell keresni be lehet állni, ha megfelelsz a felvételin...kihívás...

2010. jan. 24. 19:58
 20/59 A kérdező kommentje:

Kedves Missziós Nő! Szerintem téged nem vezényeltek misszióba akaratodon kívül, hanem magad jelentkeztél plussz pénzért és további évért. Szólj, ha nem így van, akkor visszavonom.

Miről beszélsz?

2010. jan. 24. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!