Miért gondolják a rendőrök, és tűzoltók stb. , hogy nekik megjár az, hogy feleannyi évig kelljen dolgozniuk, mint másnak?
Ha meg 50 évesen mehetnének nyugdíjba, akkor az lenne a baj.
Te is mehettél volna rendőrnek, tűzoltónak, stb... fogadok akkor nem lenne ezzel problémád.
Amúgy meg boldog ember lehetsz, hogy ez a legnagyobb problémád az életben, hogy ki, mikor megy nyugdíjba.
Sokan mondják azt, hogy idősen ezek az emberek nem képesek ellátni már a feladataikat, ami a rendőri és tűzoltós szakmával jár együtt.
Szerntem pedig egyszerűen csak nem kellene őket a legkeményebb fizikai megterheléssel járó területekre vezényelni. Nyugodtan elvégezhetnék a kevésbé fizikálisabb feladatokat is a szakmájukon belül, arra képesek lennének.
Nem, nem ez a legnagyobb problémám, csak nem értem miért gondolja a magadfajta, hogy nektek ez megjár? Mitől különb vagy nehezebb a te munkád?
Tudtam, hogy értelmes választ nem fogok kapni ilyenektől mint te! Megérthetnétek végre, hogy ez tényleg kiváltság, és mikor nehézségekbe ütközik a nyugdíjak kifizetése, akkor ez luxus.
Azért azt hiszem sok rendőrnek és stb-nek sincs fogalma arról, hogy más szakmákban milyen nehéz dolgozni idősebb embereknek.
Azt viszont tudom, hogy a tűzoltóknál sem mindenki jár be az égő házba, mert vkinek pl fel kell venni a teleont is, az talán nem olyan nehéz meló!! A rendőrök sem futkosnak minden nap a szurkolók után, például trafizni nem megerőltető, és még sorolhatnám...., de felesleges, mert úgysem értitek meg.
Nálam egyébként az verte ki a biztosítékot, amikor megkérték az állampolgárokat, hogy álljunk ki a rendőrök mellett, na hogyne, ő mikor fog azért tüntetni, hogy a multiknál dolgozóknak ne 1-2 illetve 3 hónapos munkaszerződéseket adjanak??
Mellesleg dolgozom, bár nem tudom miből szűrted le, hogy nincs munkahelyem.
nem csak arról van szó hogy 50 évesen fusson a rabló után a rendőr.
ha van valami eset, akkor a rendőrt behivhatják bármikor. akkor is ha éppen szül a felesége, ha éppen a családdal karácsonyozik. Speciel apám, mikor bátyámmal 9 hónapos terhes volt anyám, a jugoszláv határ mentén volt, 2 hétre le volt oda rendelve. Tök jó dolog mikor az ember ilyen fontos dolgokról lemarad mint a fia születése? nem?
A másik ok pedig a rendszertelen beosztások. Sokszor éjszakások, sokszor 24 órások. Amihez persze hozzászoktatható a szervezet nagyvonalakban, viszont nagyon kártékony, próbáljátok ki hogy fnen vagytok egész este, 6kor fekszetek le, aludhattok este 6ig, akkor is olyanok lesztek mint a mosott sz*r. A kevés alvás pedig cukorbetegség kialakulásához vezethet.
Azt mondják hogy nem tehetik meg hogy 40 éves életerős emberek ne dolgozzanak. Nem is teszi meg senki. Miután lenyugdijazzák őket a 95%uk elmegy dolgozni. Ha bejelentve akkor ugye ugyanúgy adózik tovább, fizet minden járulékot stb. Ha viszont nem bejelentve? A fogyasztásban ugyanúgy megjelenik. Sőt jobban megjelenik a fogyasztásban, mintha csak a nyugdíjából élne és fizeti ő is az áfát.
Apám most kerül x forintba az államnak (nyugdijával) ha vissza küldenék hogy dolgozzon 2x-be kerülne az államnak. Hol itt a spórolás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!