Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért gondolják a rendőrök,...

Sumergo kérdése:

Miért gondolják a rendőrök, és tűzoltók stb. , hogy nekik megjár az, hogy feleannyi évig kelljen dolgozniuk, mint másnak?

Figyelt kérdés
Amilyen indokokat felsorolnak általában, az rengeteg szakmára igaz, mégis 65 éves korig kell dolgozniuk. Szeretném, ha végre észbe kapnának, és felfognák, hogy ahol most ez az ország tart, egyszerűen luxusnak számít, hogy 40 évesen nyugdíjba menjenek. Szerintem legalább 50 éves korig simán dolgozhatnak ők is. Minden munkahelyen meg lehet azt oldani, hogy ennyi idősen még hasznos munkát tudjon végezni a dolgozó.
2011. máj. 9. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 bumbi02 ***** válasza:
37%

idelye.. nem szoktam helyesírásba belekötni.. na mind1 is.

A rendőrök is fizetnek adót, bármilyen furán is hangzik, nem csak te. Fentebb már leírtam hogy mi az , ami miatt a rendőröket előbb engedik nyugdijba, nem a veszélyes munka.

Fentebb írtuk hogy átlagoson másfélszer annyit dolgozik mint amennyi hivatalosan van. Ergo egy hónapban nem ritka a 60-70 óra túlóra sem. Amit nem fizetnek ki.

Amúgy is mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy elmenjen rendőrnek.

2011. máj. 12. 09:33
 62/83 anonim ***** válasza:
39%

"Tehát minden évben az előző évihez képest (zéró szigorítással) 2%-al több bírságból befolyó pénze lesz az államnak. 50 milliárd esetében: 2012-ben az 1 milliárd pluszban!"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:D

Jól van öcsém, tipikus példája vagy annak, mikor valaki osztja az észt anélkül, hogy lenne is valami fogalma a dolgokról.

Nagyon jól hangzik, amit itt magyarázol, de ez egy baromság, amit itt a sok hülyével meg tudsz etetni, de aki kicsit is konyít a dolgokhoz azzal nem.

Te nagyon kis butus, szerinted az a rendőr, akit nem engednek el nyugdíjba illetve visszahívják az fog bírságolni??szerinted nem fog beleszarni az egészbe?megmondták, hogy oda fognak hugyozni a kapitányság közepére.

Azért meg nem szerelhetik le, mert nem tapasztalt a környéken szabálysértést, amit helyszín bírságolhatott volna.

A pénzt így is gy is meg fogják kapni, annyi, h vagy otthon veri majd a farkát vagy bent a kapitányságon a laptop előtt.

2011. máj. 12. 12:29
 63/83 anonim válasza:
77%

bumbi02

Már bocsánat, de a rendôrôk "nem fizetnek adót"

Megis magyarázom miért.

Ugye a fizetését közpénzbôl kapja, ami az adókból befolyt pénz. A jövedelemadót amit befizet havonta az szintén közpénz volt, ergo csak visszaadja a közpénzt amit kapott a bruttó fizetésébe. Az áfa amit az általa megvásárolt termékek, szolgáltatások után fizet vissza az államnak az is közpénz volt. Tehát lényegében nem fizet egy fillér adót sem az államnak. Adót csak a versenyszférában dolgozók fizetnek, ôk tartják el az államot minden cullangjával együtt, meg úgye minden mást is.

2011. máj. 12. 22:55
 64/83 bumbi02 ***** válasza:
45%
ááháá.. értem. Tehát a rendörök, állami hivatalnokok, köztisztviselők ingyenélő senki alakok, mi? A vicc az hogy apám rendőr, anyám pedig NAV-os. Látom mennyit dolgoznak , és hidd el, fizetnek adót mindketten. Az meg hogy kitől kapják a pénzt, nem változtat azon a tényen hogy adót fizetnek. Hogyha egy boltban rendörök,köztisztviselők vásárolnak, és az ebből befolyt összeget a VÁLLALKOZÓ leadózza, akkor ő se fizetett semmi adót nem? hiszen az állam pénzét adta vissza? ilyen hülyeségeket légyszíves ne hordj össze mert falra mászok.
2011. máj. 13. 09:58
 65/83 anonim ***** válasza:
50%

Na jól megkaptam:)

De kitől és mit?:)

Tessék elkezdeni számolni, gondolkodni kicsit nagyobb empátiával!

ááá hagyjuk.... provokátor troll vagy, tisztán látszik a megnyilvánulásaidból

Csáó

"Z"

2011. máj. 13. 20:35
 66/83 anonim ***** válasza:
26%

Jol van, elj csak a sajat kis alomvilagodban, ahol a nyugdijbol visszarangatott rendorok a munka hoset jatszak.:)

Ha fognak is valamit csinalni abban se lesz koszonet, legalabbis hallottam mar pletykakat, h miket terveznek.

2011. máj. 13. 22:40
 67/83 anonim ***** válasza:
65%

Élek benne:)

Csak logikailag levezettem: eddig is panaszkodtak>>> mégis dolgoztak úgy, ahogy az parancsba volt adva. Végrehajtottak olyan parancsot, amihez nem volt szájízük.

Nem tudom milyen pletykákra gondolsz? Gyújtogatni randalírozni fognak?:) Ugyan már...

Vagy majd jól bírságolják a pórnépet? Bírságolni eddig tudtak. Már Én is azt mondom be kell tartani a szabályokat és nem tudnak veled mit csinálni, ha meg igen azt megérdemled.

Az világosan látszik, hogy a rendőrök/tűzoltók vannak az államnak kiszolgáltatva nem fordítva.

Sajnos a tüntetőknek: GAME OVER

Nyilván van a kormánynak egy forgatókönyve. Valami csontot majd dobnak neki, hogy: akik 2012-2013-ig mennek korkedvezményes nyugdíjba azoknak +1 évet kell csak ráhúzni. Aki 2013-2015-ig az +2 2015-2018 az +3 a többi meg a normál korhatárt dolgozza végig, meg kap egy "életpályatervet", hogy boldoguljon, ha nem bírja.

"Z"

2011. máj. 15. 07:57
 68/83 bumbi02 ***** válasza:
37%
Vannak már pletykák arról hogy mi csinálnak. És pont ez az, hogy nem fognak majd bírságolni. Hisz megtehetik sok esetben hogy csak figyelmeztetnek. Megtehetik azt is hogy alapos közúti ellenörzést tartanak ami mondjuk nem 5-6 perc, hanem 15-20. Megállítanak minden 3. autót, azt lesznek országos dugók. Ugyanez a vámosoknál. Megtehetik. Hisz beletartozik a munkájukba, ezér senki se bánthatja őket. Lehet hogy a tüntetéseket se tudják olyan nagy erővel biztosítani. Lehet hogy nem tudnak mit kezdeni a tüzcsapokat nyitogató tüzoltókkal. Hidd el, az állam eléggé rossz helyen próbál most jelentéktelen dolgon spórolni. Érdekes hogy a Fidesz ezt mennyire úgy gondolja hogy hülyeség, hogy idő előtt nyugdíjba menjenek, aztán Pintér Sándor altábornagy úr is nyugdíjba vonult. Mily érdekes ő idén lesz 63, és már nem fogja érinteni az egész dolog:))
2011. máj. 15. 08:10
 69/83 bumbi02 ***** válasza:
55%
és Pintér Sándor is ugyanúgy felveszi a fizetését is, és a nyugdíját is egyszerre. 1,1 milliós fizetés mellé a 163 000es nyugdíját.
2011. máj. 15. 08:12
 70/83 anonim ***** válasza:
32%

Azért Pintér bá-nak több van a füle mögött:)

22 lakóingatlan?!

Életfogytiglant annak a szerencsétlennek!

Hát amiket írtál abból meg nem lesz semmi. Pár szájhőst kirúgnak (indok se kell)a többi birka meg teszi a dolgát, ahogy eddig is. (bár ne lenne igazam és tényleg nem bírságolnának 1 évig)

"Z"

2011. máj. 15. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!