Miért gondolják a rendőrök, és tűzoltók stb. , hogy nekik megjár az, hogy feleannyi évig kelljen dolgozniuk, mint másnak?
"Bármelyik pillanatban behivhatják őket"
-Az agyonhajszolt orvosokat talán nem? A férjemet már csak fényképen ismerem,annyit dolgozik.Éjjel egykor-kettőkor menni kell ha hivják, mert kevés az orvos az osztályukon.
-A rendőröknek hová az isten nyilába kell olyan sűrün bemenni ha "hivják őket" hagy kérdezzem már meg.Történik itt valami az országban,hogy állitólag ennyit ráncigálják őket be munkaidőn kivül? Mert a "nagy balhék" azért nem jellemzőek erre az országra,hogy ennyi rendőrnek folyamatossan 16-18-24 órát kellene szolgálatban lenni.
Jól van látom képben vagy:)
Inkább maradtál volna csendben.
Nem zavar a tény, hogy jelenleg is van valami nagyszabású eseménysorozat az országban?
Állítom, h fingod nincs, hogy mi az:)
21.56-os
Látom a kultúra hömpölyög a szádból,de akkor sem látok semmiféle nagy eseményt,és nem is láttam a "Gyurcsány ügy" óta,az pedig évekkel ezelött történt az utcákon.
És nem csak én nem látom,hanem más sem látja.Úgylátszik neked meg a "fingszagtól"kényszer képzeteid vannak,vagy rendőr vagy.
Jól van, a tudatlanságod meg a hozzá nem értésed ne rajtam töltsd ki.
Egy nem rendőr is tudja, mint én hogy valami izé, valami EU soros elnökség van vagy mi, ami megköveteli a fokozott készenlétet.
Tudom, te mint rendőrségi szakértő és főtanácsos szerint erre nincs szükség, de azért jó az, ha van.
De csak egy picit.
A rendőrök/tűzoltók/pénzügyőrök nem akarják felfogni, hogy nincs pénz?
A költségvetési hiány így is a plafont veri. Elhiszem, hogy sz@r nekik, mert akiket Én ismerek és már rendőrök, azokat ez a lehetőség nagyban csábította.
Most majd nem fogja.
Lehet jönni ezzel, hogy milyen megterhelő stb.. Demagóg leszek: Senki nem kérte tőletek, hogy rendőrnek/tűzoltónak menjetek. (ez a kontrája a "miért nem mész akk te is rendőrnek heee" demagóg válaszotokra)
Azért most már kapizsgáljátok ti is, hogy mi a 2/3 :).
Elmondom mi lesz (lehet lepontozni):
-a nyugdíjkorhatárt felviszik nektek is... ELFOGADJÁTOK. nem muszáj, lehet munkanélküli segélyen is élni.
Aki az adott munkakört nem tudja ellátni, az vagy átképzi magát, vagy: utca... pl.: kommandósból >>> gyalogos járőr. Ha nem tudja átképezni magát, akkor elhelyezkedik máshová. Ha nem tud elhelyezkedni, akkor munkanélküli lesz.
Az átlagemberről lehúzta a kormány már a bőrt, most ti jöttök, ennyi.
A legtöbb ember lesz@rta magasról az előrehozott nyugdíjatokat EDDIG!!!, de most amikor rengetegen a kilakoltatás ellen, jóformán napról-napra élnek egyensúlyba kell hozni a dolgokat.
Semmilyen állami alkalmazott nem élvezhet, ilyen, az adózókra megterhelő előnyöket a továbbiakban.
ez van!
Az utcai lázongást meg el lehet felejteni!
"Z"
Könyörgöm?Itt pl.attól a tüzoltótól sajnáljátok a pénzt,aki életét kockáztatja vadidegen emberekért??????????
Vagy soroljuk?
Miért fáj,ha a másiknak jár valami?ez undorító,komolyan!!
Dehogy undorító!
Változik a világ, változik az ország.
Amíg az átlagembereknek ment valahogy nem foglalkoztunk ennyit az előrehozott szrságokkal. Most rosszabbul megy mindenkinek (sajnos) és a derékszíjat meghúzzák most már a rendőrökön, tűzoltókon is.
A pénzről szól ez nem az irigységről.
"Z"
A rendőrök/tűzoltók/pénzügyőrök nem akarják felfogni, hogy nincs pénz?
És ti nem akarjátok felfogni hogy az államnak olcsóbb ha a nyugdíját fizeti a rendőrnek, mintha a fizetését fizetné?? Emellett dolgozik az exrendőr és még hasznot is termel az államnak. Hahóóó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!