Miért gondolják a rendőrök, és tűzoltók stb. , hogy nekik megjár az, hogy feleannyi évig kelljen dolgozniuk, mint másnak?
Az hogy a gyárban éjszakai műszakos vagy, nem ugyanaz mint amikor 24 órás müszakot kell teljesíteni.. az kicsit azért más. Meg nem hiszem hogy a gyárba bármikor behivhatnak. Ha szabadságon vagy szabadságon vagy. viszont a rendőrt bármelyik pillanatban behivhatják.
Hidd el nekem hogy nincs ezzel baj hogy nyugdíjba mennek 25 év szolgálat után. 25 évet ledolgoztak rendőrként, utána meg másként dolgoznak. Megjelennek a forgalomban, megjelennek a felvevő piacon, fizetik az áfát, és az adót a munkájuk után (ha utána dolgoznak, de 95%uk dolgozik). Apám által nem egy rendőrt ismerek, és egyik se otthon üldögél.
Be kell ismerjétek hogy belőletek csak az irigység beszél, ami meg hülyeség, hisz bárki elmehet rendőrnek.
bumbi te vagy a szócsövem!!!:)
Én már belefáradtam ebbe a sok hülyébe...
Az a baj, hogy ostoba vagy és irigy.
Kicsit már én is kezdem unni, mert már párszor elpofáztam, de még mindig van valami hülye, aki nem fogja fel.
Egyrészt ezek csak legendák, hogy 40 évesen felveszik a nyugdíjat meg mellette zsebre vág 400-500 ezret.
Akinek van ilyen lehetősége szerinted nem hamarabb átpályázna oda, hogy vezető legyen annyi pénzért?
Egyébként a rendvédelmi szerveknek nem azért jár a nyugdíj, mert felelősségteljes munkát végeznek, ez igaz egy orvosra is.
Azért, mert korlátozva vannak a jogaik.
Mások a munkaviszonyai, fokozott veszéllyel jár.
Bármikor berendelhetik őket, és ha azt mondják, hogy 3 hétig bent maradsz, akkor bent marad, ha azt mondják, hogy felrobbant a paksi atomerőmű akkor nincs mese, lezavarnak, hogy tegyél rendet, nem mondhat rá nemet.
Szerinted a fukusimai erőműnél lévő tűzoltók mit éltek át?
Szerinted az egyenértékű volt egy sza*ros tetőfedő munkájával?
Mielőtt elkezdenéd a szokásos csicska szöveget, hogy "de hát ezt vállalta".
Igen ezt vállalta, meg azt, hogy ezért cserébe, hogy bármikor lesz*opathatják vagy feláldozhatják 25 év után elmehet nyugdíjba.
Az, hogy elég laza a hazai légkör az meg nem az ő hibájuk, bármikor kerülhet az ország olyan helyzetbe,mint például Devecser(ugye nem hallottál olyan rendőrről, aki nemet mondott volna arra, hogy lemenjen?senki nem bújt ki alóla, pedig az elején még sugárzásról beszéltek), hogy kb. havonta egyszer mehetnének haza a sok ökörség miatt.
Jah meg nem tudom egy vidéki rendőrnek mennyi, de azt igen, hogy egy brfk vagy k. rendőrnek évente legalább 800 túlórája van, ami annyit tesz, hogy másfélszer annyit dolgozik hivatalosan, mint egy átlag ember.
Fuckmeimfamous!
Ezzel a kommentel most meggyőztél, hogy a jó oldalon állsz, és normálisan látod a dolgokat!
Igaz ugyan, hogy 800 túlóra azért sok, de van bőven azt el kell ismerni...Van bőven...
Hogy mikor, és hogyan rángatnak a munkahelyen, az bizony munkakörtől is függ! Nálunk is van ilyen bizony.
10 évben egyszer pár napra ESETLEG le kell menni Devecserbe???? Elolvastad amit írtam, nap mint nap vegyszereket lélegzek be!!!! Mégsem sírok, hogy nekem megjár 40 évesen a nyugdíj.
Azért nem városi legenda, hogy 400 ezerért nyugdíj mellett dolgoznak. Nézz körül pl a körmendi rendőrképző suli tanárai és vezetői között. Név szerint is fel tudnám sorolni! És tuti nem ez az egyetlen ilyen hely az országban. Nektek meg a "gyári munkásokról" vannak legendáitok, pedig halvány gőzötök sincs!
hahóóóóó olvasod mit írunk?
miután nyugdíjba mennek sokan elmennek dolgozni, vállalkozónak stb. szerinted ők nem fizetnek semmit se az államkasszába? gondolkozz már. irigység beszél belőled és ennyi. és mint fentebb is írták nagyon sok túlóra összejön egy évbe rendőrként. apámmal most este beszélgettem ennek kapcsán, és mondta hogy volt neki olyan hónap mikor 230 órát dolgozott (egy átlagos munkahónap 8 órás munkaidővel 168 óra)... 2 év alatt annyit is dolgozhatnak mint mondjuk egy bolti eladó 3 év alatt (mivel évente átlag 1,5x annyit dolgoznak mint amennyit kifizetnek) . Ezt nem a bolti eladók szidásából mondom. Számold akkor ki hogy 25 év szolgálat alatt túlórákka hány évet dolgotak le? 37?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!