Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha hetero nő létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha hetero nő létemre a nők külseje érdekel?

Figyelt kérdés

Szexuálisan csak a férfiakhoz vonzódom.

Viszont a férfiak külseje nem érdekel annyira. Mármint, felőlem lehet 60kg is meg 100kg is, ha valami megfog a személyiségében. Ami az arcot illeti, van az a típus, aki kimondottan tetszik, de ezt is csak addig nézem kb, ameddig csak képet látok az illetőről.

Volt, akire ha képen látom, azt mondtam volna, nem, nem az esetem (vörös haj, mackós test 185cm/100kg környéke), de mivel személyesen is ismerem, ha randira hívott volna, és én szabad vagyok, azonnal igen és igen.

Viszont az utcán is a nőket nézem meg, gond nélkül el tudnám mondani, milyen vonások kellenek ahhoz, hogy valaki szép nő legyen, de hogy milyen egy helyes férfi...hát, ő izé...fogalmam sincs, ránézek, és eldöntöm. Aztán váltok pár szót vele, és lehet, változik a véleményem.

Ha meg kéne mutatnom, milyen az ideális női testalkat, azonnal tudnék képet találni. Ugyanez ideális férfi testalkat esetén...hát, őőő...izé...nincs olyan, nem számít annyira.

2019. ápr. 11. 15:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%
Biszex vagy.
2019. ápr. 11. 15:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem vonzanak szexuálisan a nők, nem tudnám elképzelni, hogy nővel legyek, tehát kétlem, hogy biszexuális lennék.
2019. ápr. 11. 15:43
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Szexuálisan a férfiakhot vonzódsz, de hidegen hagy a külsejük. (?)

De közben csakis a nők külsejét nézegeted és mondogatod közben, hogy te heteró vagy.

Rakd össze kérlek.

2019. ápr. 11. 15:45
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem értem, mire gondolsz.

Szerintem akkor lennék biszex, ha szexuálisan is érdekelne egy másik nő látványa. De nem érdekel, csak esztétikailag.

2019. ápr. 11. 15:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem akkor lennék biszex, ha szexuálisan is érdekelne egy másik nő látványa."

De leírtad, hogy szexuálisan nem érdekel téged egy másik férfi látványa.

2019. ápr. 11. 15:47
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Végül is normális, ha tényleg csak esztétikai szempontból érdekel a nő külseje, ez még nem jelenti azt, hogy le is akarsz feküdni vele. Én is látom pasi létemre, hogy ki a jóképű férfi, mégis a csajok érdekelnek.
2019. ápr. 11. 16:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

# 6

De nem erről van szó, hanem arról, hogy a férfiak külsejére nem izgul fel, pedig heteró nőként fel kéne rá.

Közben meg csak a nők testét lesi.

2019. ápr. 11. 16:34
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy milyen lehet egy ilyen nővel nézegetni és véleményt mondani ugyanazokról a nőkről, hogy ő hogyan lát valakit akit meglát, meg én.
2019. ápr. 11. 16:48
 9/15 anonim ***** válasza:
42%
Látens leszbi vagy. :))
2019. ápr. 11. 16:55
 10/15 anonim ***** válasza:
41%

Azt mondják van a romantikus vonzalom, a szexuális vonzalom, az esztétikai vonzalom.

Nálad ez utóbbi a nőkre irányul.

2019. ápr. 11. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!