Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nő létemre nincs meg bennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre nincs meg bennem az a plusz. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok. Idén végzek az egyetemen. Külsőre szépnek mondanak(nem átlagfeletti, meg nem egy Angelina Jolie vagyok, de szerintem nincs nagy gond a külsőmmel). Belsőre pedig eddig az összes fiú egy nagyon aranyos, szerethető, kedves és különleges lánynak mondd, és ennyi. Kész. Itt elakadt az egész. Nincs meg bennem az a plusz, az a vadító dolog, ami többet váltana ki a pasikból.

Volt egy 4 éves kapcsolatom, ahol a pasi elmondta, hogy imád, ilyen aranyos és őszinte, tiszta szívű lányt nem látott mint én, aki ráadásul szép is, de nem volt se szenvedély, se semmi, sőt, közölte, hogy én egy biztos pont vagyok és sose nézné ki belőlem, hogy én megcsalom.

Az előtte levő exem szintén kihasználta a jóhiszeműségem, és ő benne se keltettem fel a vágyat.

Azóta sok fiúval próbáltam ismerkedni, eljártam bulizni, stb, de mindig én voltam, akit úgymond nem vettek észre. Pedig próbálok kedves lenni és beszélgetni.

Eddig a legrosszabb az volt, amikor randizgattam a fiúval, majd közölte ő is, hogy aranyos és szép vagyok de nemérez többet. Ergo megakad egy szinten az ismerkedés.

Belsőre nem mondanám magam butának, olvasott vagyok, sokminden érdekel, olvasom a híreket, eljárok helyekre, tehát nem az vagyok aki a 4 falat nézi egész nap. Mégis, sokan mondják, hogy túl "jókislány" vagyok, pedig iszom alkoholt, eljárok bulizni, merészen is szoktam öltözködni, sminkelek, tehát nem értem.

Tényleg nem értem. Képet nem szeretnék feltenni, de ötleteket, megtörtént eseteket, esetleg tanácsokat szívesen fogadnék.

2019. jan. 27. 23:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%
Ne kisfiút, FÉRFIT keress, az kihozza belőled a nőt!
2019. jan. 27. 23:11
 2/26 anonim ***** válasza:
49%
Képet hiába is tennél fel, arrol nem olvashato le a megoldás. "én egy biztos pont vagyok és sose nézné ki belőlem, hogy én megcsalom." Valahol itt kellene keresned a megoldást. Miért érzi azt, hogy az anyukája vagy inkább? Gondoskodo, segitö, szeretettel uralkodo, ......?????
2019. jan. 27. 23:17
 3/26 anonim ***** válasza:
57%
Az nem lehet, hogy unalmas vagy? V ez butaság?
2019. jan. 27. 23:20
 4/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, kissé anyáskodó vagyok. Például az exemnek mikor kiszakadt a gatyája, vagy nem rakott rendet maga után, stb, rászóltam, hogy azért álljon meg a menet. Ha baja volt bármikor fordulhatott hozzám, felhívhatott az éjszaka közepén is. De ezek szerintem ilyen alap dolgok.

Unalmas? Nem tudom. Én mindig magamat adtam, spontán is voltam, szerettem programokra járni(és szeretek is), van hobbim, napi szinten olvasom a híreket, nyitott vagyok új dolgokra. De lehet, hogy van, aki számára ez unalmas. Én nem éreztem magam annak.

2019. jan. 27. 23:24
 5/26 anonim ***** válasza:
78%

Alapjában véve nem veled van a gond, hanem a kiválasztási szempontjaiddal.

Miért olyan férfiakkal vagy, akiknek nem te vagy A NŐ?

Keress olyat, akinél ez igaz.

2019. jan. 27. 23:25
 6/26 anonim ***** válasza:
14%
Unalmas lehetsz. Biztos olyan vagy, akinek minden jó úgy, ahogy a pasi akarja és soha nem szól, nem mer veszekedni, ha valami zavarja. Pedig az ilyen kis vitatkozásokban van a szikra egy kapcsolatban, ne érezze azt, hogy te mindig ott leszel mellette és mindig hozzá alkalmazkodsz. Van egy unokatesóm aki ezt profin műveli, csipkelődik, beszólogat(persze nem bunkón, inkább ilyen kis ”nem azt nem úgy kell, én jobban tudom” jelleggel) a barátjának, féltékenykedik néha meg ilyenek, és valahogy pont ezzel tartja meg, most volt az eljegyzésük :D Egy másik barátnőm is ilyen a pasijával és 6 éve együtt vannak, most jön a baba. Szóval próbálj kicsit öntudatosabb, akaratosabb, kiszámíthatatlanabb lenni, én is ezen vagyok.
2019. jan. 27. 23:27
 7/26 A kérdező kommentje:

6. válaszoló, ez sem igaz, mert én is ilyen voltam például az előző két kapcsolatomban.

Voltam féltékeny, sokszor voltak kisebb viták, mert nem értettem egyet, és ez zavarta az akkori pasim. Csipkelődtem is, ezt meg is jegyezte többször is. Szóval ez sem lehet a gond, mert nem értettem ám mindig egyet. :(

2019. jan. 27. 23:30
 8/26 anonim ***** válasza:
0%
#7 Hm, akkor nem tudom. Azt hozzá kell tennem, hogy ez a 2 lány, akiket említettem, nagyon szépek és csinosak, jó alakjuk is van. Szóval lehet annyi a titka egy férfi szerelmének, hogy brutál jól nézz ki. Lehet nekem is azért nehezebb ilyen férfit találni, mert nem vagyok annyira szép, mint ők. Te is azt írtad, hogy inkább “csak” átlagosan szép vagy, lehet ez a magyarázat a dologra..:/
2019. jan. 27. 23:33
 9/26 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem 5-ös jó helyen jár.

Biztosra veszem, hogy sok férfinak jó partner lennél, de őket valahogy nem veszed észre vagy visszautasítod. Az alfahím-jellegűekre hajtasz, őnekik meg másmilyen nő kell.

2019. jan. 27. 23:36
 10/26 anonim ***** válasza:
1%
Elég kamu szagú ez az egész sztori, sőt, nekem az egész egy kamu, így nem is foglalkozom vele tovább.
2019. jan. 27. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!