Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nő létemre nincs meg bennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre nincs meg bennem az a plusz. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok. Idén végzek az egyetemen. Külsőre szépnek mondanak(nem átlagfeletti, meg nem egy Angelina Jolie vagyok, de szerintem nincs nagy gond a külsőmmel). Belsőre pedig eddig az összes fiú egy nagyon aranyos, szerethető, kedves és különleges lánynak mondd, és ennyi. Kész. Itt elakadt az egész. Nincs meg bennem az a plusz, az a vadító dolog, ami többet váltana ki a pasikból.

Volt egy 4 éves kapcsolatom, ahol a pasi elmondta, hogy imád, ilyen aranyos és őszinte, tiszta szívű lányt nem látott mint én, aki ráadásul szép is, de nem volt se szenvedély, se semmi, sőt, közölte, hogy én egy biztos pont vagyok és sose nézné ki belőlem, hogy én megcsalom.

Az előtte levő exem szintén kihasználta a jóhiszeműségem, és ő benne se keltettem fel a vágyat.

Azóta sok fiúval próbáltam ismerkedni, eljártam bulizni, stb, de mindig én voltam, akit úgymond nem vettek észre. Pedig próbálok kedves lenni és beszélgetni.

Eddig a legrosszabb az volt, amikor randizgattam a fiúval, majd közölte ő is, hogy aranyos és szép vagyok de nemérez többet. Ergo megakad egy szinten az ismerkedés.

Belsőre nem mondanám magam butának, olvasott vagyok, sokminden érdekel, olvasom a híreket, eljárok helyekre, tehát nem az vagyok aki a 4 falat nézi egész nap. Mégis, sokan mondják, hogy túl "jókislány" vagyok, pedig iszom alkoholt, eljárok bulizni, merészen is szoktam öltözködni, sminkelek, tehát nem értem.

Tényleg nem értem. Képet nem szeretnék feltenni, de ötleteket, megtörtént eseteket, esetleg tanácsokat szívesen fogadnék.

2019. jan. 27. 23:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
Maradj ilyen légyszi. Van egy nagyon aranyos lány ismerősöm, aki ugyanúgy önbizalomhiány miatt magára erőltette ezt a rosszkislány stílust, annyira kár érte, pedig ez az igazi hidd el nekem. Természetes, aranyos, feminin :) esetleg az ágyban legyél kicsit rosszabb, ott legyél egy picit gátlástalanabb néha.
2019. jan. 28. 00:06
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Igazából az a baj, hogy ezeket a tulajdonságaidat csak később tudják értékelni a férfiak. Huszas évek elején inkább az számít, hogy a csaj szexi legyen és meg lehessen szerezni. Később majd előjön, hogy végülis egy gondoskodó, anyatípusú nő az igazi.
2019. jan. 28. 00:12
 13/26 anonim ***** válasza:
67%
Én feleségül vennélek, már ne vedd zokon. 🙂 31F
2019. jan. 28. 02:42
 14/26 anonim ***** válasza:
25%
Legalább voltak komolyabb kapcsolataid. De szerintem húzz bele, mert ezeknek 30 körül már nem fogsz kelleni. Addig válogatnak, amíg leragadnak olyan nőnél, aki csak eltartatja magát, ha ez vigasztal.
2019. jan. 28. 06:59
 15/26 anonim ***** válasza:
43%

“Igazából az a baj, hogy ezeket a tulajdonságaidat csak később tudják értékelni a férfiak. ”

Mindkét nemre igaz, hogy az ilyem tulajdonságokat később sem részesítik ismerkedesnél előnyben a felszínes dolgokkal szemben.

Persze. Mindenki a kedves, hűséges, gondoskodó, odaadó férfire és nőre vágyik, de előbb azért legyen nagy melle, vagy deltás válla, legyen a környék mindenki által vágyott sztárja.

Aztán megy a csodálkozás, hogy minden férfi/nő mocsok.

És az igazán szomorú, hogy sok a kérdezőhöz hasonló férfi/ nő is a fenti párra vágyik, csak nem kapja meg, ezért a nyavajgas, hogy miért a csöcsös csajok, meg a szépfiúk kelnek el.

Azok meg, akik akar fiatalon az ilyesmit értékelik, boldogan élnek hosszú kapcsolatban.

2019. jan. 28. 07:19
 16/26 anonim ***** válasza:
67%
Kedves kérdező! Velem is hasonlóan történt, többször próbálkoztam és ugyanezen indokkal utasítottak el aztán összejöttem egy sráccal, ő az anyjának tekintett inkább így vége is lett a kapcsolatnak. Szerintem idősebb férfiaknál ez màsképp működhet, ott érdemes próbálkozni? A férfiak egyébként is később érnek. 26N
2019. jan. 28. 07:20
 17/26 anonim ***** válasza:
47%

Az amig leírtál magadról, ha igaz akkor a legtöbb férfinak álomnő, örülnének, ha ennek a negyedét kapnák egy nőtől.

Hasonló, de rideg, kamugép lányokat is ostromolják a pasik.

Valószínűleg csak egy szűk réteg tetszik a pasikból, az "alfahím", "vadász", a többit meg észre sem veszed.

Vagy valami nem úgy van magaddal kapcsolatban, mint hiszed...

2019. jan. 28. 07:33
 18/26 anonim ***** válasza:
27%
Legyél értelmes és elviselhető!
2019. jan. 28. 07:45
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

Én azt hiszem hogy pont olyan vagyok, mint te, csak férfiben. Nem tudok ötletet adni, talán annyit hogy ne megváltozni próbálj, hanem olyat keress akinek megfelelsz. Leírásod alapján, pl nekem. 😄

U.i: Ráadásul szingli is vagyok 😉

2019. jan. 28. 07:47
 20/26 anonim ***** válasza:
75%

Ha legközelebb randira hívnak, akkor ejts el egy-ket kétértelmű utalást, hogy érezze a férfi, hogy azon túl, hogy kedves és aranyos vagy, van szexuális oldalad is. Nagyon fontos, hogy az is legyen.

Mennyire vagy rendben a saját szexualitásoddal? Hogy állsz a szexhez? Hidd el, hogy ennek ehhez lehet köze. Picit jobban tisztázni kell magadban, hogy te igenis egy szexuális lény vagy, mindazon csodás tulajdonságokkal együtt, amiket leírtal, ezek nem zárják ki, hogy egy szexistennő legyél. Ha érzik a pasik, hogy van benned nyitottság a játékra, szexre,akkor sokkal jobban működni fog a kémia.

Röviden:kacérkodj a pasikkal, és ezt nőként javaslom.

2019. jan. 28. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!