Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bizar hogy határozott jellemű, izmos erős testalkatú nő létemre a vékony érzékeny félénk fiúk tetszenek?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 19:06
1/13 anonim válasza:
Mármint robusztus izmos alkatod van?
2/13 anonim válasza:
az ellentétek olykor vonzzák egymást
3/13 A kérdező kommentje:
2-es én is erre gondoltam hogy ilyen szempontból normális.
2019. ápr. 2. 19:10
4/13 anonim válasza:
Én nagyon érzékeny és félénk vagyok, bár elég magas és a testalkatomat átlagosnak mondom.
5/13 anonim válasza:
Nem, nekem is az ilyen férfiak tetszettek. És nem valami perverz anyáskodási ösztön miatt. Viszont én nem tetszettem nekik, a nagyon szikáraknak, amit meg is értek. A mostani barátom is érzékeny és "kecses", viszont nálunk ő hordja a nadrágot általában.
6/13 anonim válasza:
4-es vagyok, nincs ebben semmilyen bizarr dolog szerintem. Egyszerűen ilyen az ízlésed.
7/13 anonim válasza:
Domináns hajlam. Szerintem ezzel nincs semmi gond.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ :)
Egyébként kicsit rosszul is tettem fel a kérdést.
Szóval még annyi hogy ez mennyire nehezíti szerintetek a dolgom a társkeresésben? Hiszen ugye nem a "hozzám illőket" keresem...
2019. ápr. 2. 19:21
9/13 anonim válasza:
Nem bizarr, csak szinte kizárt hogy bárki vevő lesz erre.
Be kell érned sajnos az izomagyakkal :).
10/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Én érzékeny vagyok (nem töketlen vagy életképtelen) és határozott nő mellett érzem jól magam. Az izmos, erős nagyobb testalkat pedig jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!