Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős alkatú és/vagy magas hölgyek. Vagy átlagostól eltérőek?
Bár betegesen imádom a nőket, a kivételes hölgyek mindíg vonzottak.
Legyen egy nő magas (180+); testes, vagy dundi, vagy akár nagyon vékony... akár túl sportos is... ők tetszenek...
160/55öt átlag törpillák valahogy nem keltik fel a figyelmem, csak az ettől súlyosan eltérők...
Hogyan ismerkedhetnék ilyen lányokkal?
Utcán, Mekiben, Ázsia center, meg többi szutyok félpoén tré válasz nem érdekel, de egyébként köszönöm!
Az értelmes válaszokat külön köszönöm! :)
24f
társkeresőkön biztos találsz ilyeneket. Én is ott ismertem meg a férjem, csak azért tudom. És ez nem volt régen. 2010. Szóval elég friss emberkék is szoktak lenni.
27/N
Köszönöm a válaszokat.
Esetleg ismerkedni valaki? :)
Látom ez már nem bejövős!!
Azért köszöm az eddigieket! :)
Vegre egy normalis pasi, aki nem csak torippakra bukik.
En 178-180 magas vagyok es 88 kilo. Nincs pasim, es azt hiszem elsosorban azert mert mindenkit megremit a kinezetetm.
Tudom, hogy mar eleg regen tetted fel ezt a kerdest, ezert azt erdekelne, hogy azota kaptal magadnak baratnot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!