Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak, hogy vékony eléggé lányos fiúként az erős domináns nők jönnek be?
Figyelt kérdés
Az ilyen nők viszont max kiröhögnek. Nem mintha túl sok nőnek vonzó lenne az ilyen típus.2017. okt. 23. 13:55
1/8 anonim válasza:
Az, hogy a dns kódoltban tárolt információ alapján, ilyen implementációja lettél az emberi fajnak.
2/8 A kérdező kommentje:
1 Ebből semmit nem értek, de nem hangzik túl jól. XD
2017. okt. 23. 13:59
3/8 anonim válasza:
Szerintem azért, mert mivel te egy nagyon gyenge kisfiúcska vagy, azért azt szeretnéd, hogy ha valaki tudna rajtad uralkodni és erősebb legyen mint te, olyan, aki férfiasabb. (Mivel te nem vagy férfias alkat.)
4/8 Estádio de Felchút válasza:
Hmm... vékony, lányos fiú, akinek az erős, férfias jellemű nők jönnek be.
Hmmm...
Megvan! Látens homoszexuális vagy. Pasikkal hogy állsz?
5/8 A kérdező kommentje:
#4. Hát igen ebben van valami igazság. Egyébként nem tudom, nem igazán érintenek meg a férfiak.
2017. okt. 23. 14:05
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom miért lettem ilyen... Anyám nagyon szép nő, apám meg férfias, kissé latinos (nem cigány). Nem jól hoztak össze engem. :(
2017. okt. 23. 14:10
7/8 anonim válasza:
ez nem látens homoszexualitás, ezer millió férfinak vannak femdomos vágyai, valakinek többször valakinek csak alkalmanként.
8/8 anonim válasza:
Talàn tül erôsen kötôdsz édesanyàdhoz, a sub férfiak többségénél ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!