Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne normalis társkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Mindig kissé magányos voltam , az a tipus aki hiaba nyilt , ápolt valahogy elmegy mellette az élet

A pasiknak még mindig tetszem , megnéznek az utcán , fiatalabb koromban dudáltak rám , stb de máig megnéznek

Ennek ellenére mindig magányos voltam , összesen 2-3 pasim volt es egy ezek közul a volt ferjem

Szeretem , vonz a magány , a meditálás, pihenés , a szabadság de vágyom normalis párkapcsolatra es fel tudom ezeket áldozni egy kapcsolatért , azt hiszem

A problema az , hogy hiaba neznek a pasik , semmi nem lesz semmiböl , nem vezet sehova semmi , fiatalkoromban is ez volt , nem is tudom elkepzelni hogyan is tudna alakulni valami , hiaba vagyok nyilt meg kedves , valahogy a szerencse sincs a pártomon soha , kizárólag nös ferfiak vannak mindig mindenhol , a munkahelyemen is , azok is flörtölnek velem , neha, de se en se ök nem gondoljuk komolyan , mas helyeken meg mindig kizarólag nök vesznek körul , ha kurzusra iratkozom stb es azok közul se sikerul normalis baratnöt talalni

Most mar nem is nagyon valogattam , tindereztem stb es azt mondtam eselyt adok barkinek aki jóindulattal van irantam , kedves . Mint mindig , most is kizárólag nöcsabasz , manipulativ pasik találtak meg , akik hivatasszeruen szeditik a nöket ez a kedvenc sportjuk es tudtomra volt adva hogy szexszel inditás az alap

Egy kedves szót , normalis erdeklödö embert nem talaltam aki embersegesen közeledjen hozzam , tisztelettel , hogy ok , ismerkedjunk , kiváncsi legyen a szemelyemre öszinten ne csak ingyen menetet akarjanak

Azaz egy volt , aki kedves volt es hazassagot is akart de utólag kiderult hogy ezzel a szöveggel melegitette az ágyat

Gondoltam legalabb szexben legyen részem , elfogadtam egy 8 evvel fiatalabb pasi ajanlatat , aki szexet akart , szexualis kapcsolatot , de vegul nem mentem bele mert megalazónak tartottam , hogy találkozzak valakivel csak szexert , mint egy orvosi vizsgalat

Ezt a pasit a neten ismertem meg es talalkoztam is vele egy kavera ahol be is jelentette hogy már áll neki es surgetni kezdte a dolgokat de megis nö vagyok , nekem kell egy minimalis összehangolódás , jó szó , stb

Latom mas nöket komolyan vesznek , megbecsülnek , felesegul vesznek engem miert nem?

Diszkreten sminkelek , nem vagyok kihivó , ócska , nem iszom , nem értem nekem miert nem jar az , ami másnak ?

Nem vagyok ketsegbeesett , tapadó pióca, sose voltam

A neten is mind a szelhamosok talalnak meg , nem azt mondom hogy hazasodni akarok föltétlen , csak annyit szeretnek erezni , hogy valaki komolyan vesz , vagy legalabbis potencialt lat bennem egy kapcsolatra

Barkinek eselyt adtam volna , ha szegeny is csak öszinten ragaszkodjon

Minden pasi házas körulöttem , vagy amelyik szingli az ramköltözne hogy en tartsam el mert epp penztelen

Mit csinalok rosszul ?

Hol kéne keressek?

42 / nö , egy tinilány anyukaja

2019. ápr. 7. 23:11
 1/3 Rockarc ***** válasza:
81%

Kerdezo, sok jot nem tudok irni. Mint irtad a hetkoznapokban nem nagyon talalnak meg olyanok akik szoba johetnek parkapcsolati szinten, pedig a munkahely az egyik ilyen terulet. A masik a barati tarsasag. Amit irtal abbol azt veszem le, hogy nem nagyon jarsz baratokkal ossze, pedig az is egy remek lehetoseg az ismerkedesre, mindig van egy teso, unokateso, valakinek a valakije, aki epp szabad. A harmadik terep a net. Ott rengeteg ismeretlennel ossze tudsz futni, de a munka noi reszrol a valogatasban rejlik. Turelem, a kedves, okos nokre mindig van kereslet.

43F

2019. ápr. 8. 00:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Hálát adok az Istennek, hogy nem nőnek születtem. Teljesen megértelek! Nem akarlak elkeseríteni, elég rosszak a kilátásaid! De ez nem a Te hibád! Már-már én szégyellem, hogy milyenek a férfitársaim...45F
2019. ápr. 8. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A másik nemet hibáztatása nem oldja meg a problémát, és a változásra való képtelenség sem. Örülök, hogy te mindkét csapdát elkerülted!

Címszavakban:

-mélyebb önismeretre van szükséged. Javaslom, olvass több önfejlesztési könyvet, járj előadásokra (bevezetőként Pál Ferenc: Miért (nem) élünk kapcsolatban? c. előadás-sorozatát ajánlom).

-tiszteld és értékeld magad! Javaslom vmifajta önbizalomtréning gyakorlását!

-fejleszd kommunikációs képességeidet! Tanuld meg a metakommunikációs jeleket érzékelni, majd reagálni rájuk a csalódások minimalizálása érdekében. Tanuld meg az öt szeretetnyelvet.

-tanulmányozd a felmenőid életét! Lehet, hogy nem megfelelő mintákat vettél át? A transzgenerációs minták felölírhatók.

-mindenkinek van a múltjában olyan rész, ami nem túl sikeres. Tarts önvizsgálatot, mikor milyen hibát követtél el, tanulj belőlük, és aztán engedd el a múltad. A múltad következménye, vagy a jövőd okozója szeretnél lenni inkább...?

-spec. értékeid vannak (meditációt gyakorolsz, kurzusokra jársz, önreflektív vagy, ami manapság nem gyakori). E spec. értékekre sose lesz nagy kereslet -saját tapasztalat :D- de neked nem is a sokaság, hanem csupán egy férfi hiányzik. Javaslom, olyan helyen keresgélj, ahol valószínűsíthetően felbukkan az illető (ezotábor, érdeklődésednek megfelelő kurzusok, összejövetelek).

-az önhibáztatással állj le! Semmit nem csinálsz rosszul, érlelődsz. A férfi, aki "neked van szánva" még ő is érlelődik, fogd fel így.

Sok sikert!

2019. ápr. 9. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!