Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?
A megcsalós kérdéseket olvasgatva feltűnt, hogy a többség szerint a legkisebb szexuális félrelépést sem szabad megbocsájtani.
Nem értem.
Nektek csak a szexről szól egy kapcsolat meg a házasság? Ha az mással is megtörténik, akkor köztetek mindennek vége? Vagy komolyan hisztek abban, hogy ha valaki igazán szereti a párját, akkor nem kíván meg senki mást? Esetleg elvárjátok a párotoktól, hogy nyomja el minden vágyát, mert a házasságkötéskor megígérte? És inkább dolgozzon minden nap a vágyai elnyomásán, minthogy olykor-olykor kiélje és inkább a többi időben rátok figyeljen? Az is lehet, hogy csak irigyelitek azokat, akiknek van lehetőségük mással is szexelni, és ezért ítélitek ilyen látványosan?
Őszinte válaszokat kérnék!
(Amúgy egy megcsalt nő vagyok, aki tudta, hogy megcsalják, de nem zavarta. Egészen addig, míg valami barom rá nem vette a pasimat, hogy mondjon el mindent, és onnantól minden más (értsd. rossz!!) lett...)
"de akkor meg fix időpontban, mondjuk minden szerdán kimenőt kap az egyik.
"
És vagy összejön vagy nem?
Akkor inkább a swinger klub, ott legalább közös az élmény. ezt még talán (?!) megfelelő partnerrel el is fogadnám, de azt, hogy szerda éjjel szó nélkül eltűnik, mert éppen felszedett valakit, nos, velem ilyent senki nem csinál.
Úgy értem, random napon eltűnik, csak bennem maradt a példának felhozott szerda.
Ilyen nincs.
Keddenként külön dugunk?
Olyat tudok, akiknél hetente 2 szabadnap van. Az már nem az a vagy összejön vagy nem kategória.
A minden héten véletlen napokon eltűnik a párom, az nekem se menne.
Drágám, kedd van, megyek dugni. Szeretlek. Viszlát reggel!
Ez valami vicc? :)
Ha neked az emberi lélek nem komplexebb, mint a kacsasült, akkor kér is magyarázni a dolgot, egyszerű és buta vagy, mint a föld.
Amúgy:
"Nektek csak a szexről szól egy kapcsolat meg a házasság?"
Nem
"Ha az mással is megtörténik, akkor köztetek mindennek vége?"
Igen.
"Vagy komolyan hisztek abban, hogy ha valaki igazán szereti a párját, akkor nem kíván meg senki mást?"
Igen. Tudom, hogy létezik ilyen, pl én is ilyen vagyok.
"Esetleg elvárjátok a párotoktól, hogy nyomja el minden vágyát, mert a házasságkötéskor megígérte?"
Nem teljesen értem. Nem azért házasodik épp velem, mert én minden vágyát kielégítem (minden téren)? Csak mert számomra az a házasság lényege, hogy nem csak úgy elvagyunk, nagyjából boldogok vagyunk, megkapunk majdnem mindent, és örülünk a fejünknek, hanem MINDEN igényt kielégítünk kölcsönösen, megtalálunk a másikban mindent, amire vágyunk. Ha hiányérzetem van mellette, akkor nem kötöm össze vele az életem, hanem max elvagyok vele ideig-óráig, aztán viszlát.
"És inkább dolgozzon minden nap a vágyai elnyomásán, minthogy olykor-olykor kiélje és inkább a többi időben rátok figyeljen?"
Nem. Lsd feljebb, akkor legyen velem hosszútávon, ha velem nem kell elnyomnia semmit magában. Máskülönben szakítson.
"Az is lehet, hogy csak irigyelitek azokat, akiknek van lehetőségük mással is szexelni, és ezért ítélitek ilyen látványosan?"
Lehetőségem az éppenséggel lenne mással lefeküdni, de nem látom be, hogy az nekem miért lenne jó?
Miben jobb egy kvázi idegennel fűrészelni, mint a társammal szeretkezni, akivel ismerjük egymás igényeit, ismeri a testem, tudja, hol és hogy érintsen meg, hogy élvezzem, stb. A minőségi szex helyett nem értem, miért jobb a sötétben tapogatózós maszatolást választani.
Ti meg mindig itt vagytok? Azt hittem a parotok minden igenyet elegititek ki nap 24 orajaban. :)
Szerintem akinek nem fer bele annyi, hogy a parja egyszer massal is lefekudt, az maradi, es nincs eleg onbizaloma. Egy embert pedig lehet masert is szeretni, nem csak amiatt, hogy az ev minden napjan turtozeti magat a kedvetekert. En 1000x valasztok inkabb egy olyan part, aki boldog es boldogga tesz, mint aki annyit tud, hogy nem csal meg.
Ha az év minden napján kell magát türtőztetni, az már beteges. Nem mondd nekem, hogy csak 2 fajta férfi létezik aki nem tud semmit csak hűséges, és akivel minden szuper de rendszeresen félremegy. Eleve nem lenne minden "szuper", mivel elég gyorsan kiábrándulnék belőle.
Figyelj, akár hiszed ha nem, léteznek nagyon normális hűséges férfiak is, akiknek nem jelent különösebb kihívást melletted maradni. Nem is értem miből fakad nálad ezt a téves berögzülés, hogy csak ilyen lehet a jó kapcsolat?
Vagy titkon ad neked valami adrenalin löketet, hogy a pasid másoknak is kell, vagy nem értem...:)
Mindenesetre a többséget nem izgatja hidd el.
" En 1000x valasztok inkabb egy olyan part, aki boldog es boldogga tesz, mint aki annyit tud, hogy nem csal meg."
Nem tudtam, hogy csak ez a kétféle ember létezik. Vannak olyanok akik néha félrekefélnek és vannak olyanok akik csak annyit tudnak ,h nem kefélnek félre de ennyit. semmi hobbi semmi közös program semmi kirándulás,nyaralás törődés szeretet. Akik nem kefélnek félre otthon állnak a nappaliban szótlanul :D Te tényleg azt hiszed ,hogy ha van egy pár akkor közülük minimum az egyik folyamat azért stresszel mert nem kefélhet félre? Amúgy meg most a saját pontodat akarod bebizonyítani vagy mi volt a célja ennek a kérdésnek itt? Senkit nem fogsz meggyőzni ilyen érvekkel Te meg úgy éled az életed ahogy akarod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!