Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?
A megcsalós kérdéseket olvasgatva feltűnt, hogy a többség szerint a legkisebb szexuális félrelépést sem szabad megbocsájtani.
Nem értem.
Nektek csak a szexről szól egy kapcsolat meg a házasság? Ha az mással is megtörténik, akkor köztetek mindennek vége? Vagy komolyan hisztek abban, hogy ha valaki igazán szereti a párját, akkor nem kíván meg senki mást? Esetleg elvárjátok a párotoktól, hogy nyomja el minden vágyát, mert a házasságkötéskor megígérte? És inkább dolgozzon minden nap a vágyai elnyomásán, minthogy olykor-olykor kiélje és inkább a többi időben rátok figyeljen? Az is lehet, hogy csak irigyelitek azokat, akiknek van lehetőségük mással is szexelni, és ezért ítélitek ilyen látványosan?
Őszinte válaszokat kérnék!
(Amúgy egy megcsalt nő vagyok, aki tudta, hogy megcsalják, de nem zavarta. Egészen addig, míg valami barom rá nem vette a pasimat, hogy mondjon el mindent, és onnantól minden más (értsd. rossz!!) lett...)
Hát pont ez a baj. Nektek a házasság arról szól, hogy az ember uralkodjon magán. Nekem meg arról, hogy boldogok legyünk, hogy támogassuk egymást.
Ha minden nap más nővel lett volna, vagy vele ment volna szórakozni, nyaralni, mellette lett volna, amikor beteg, vagy szomorú, akkor azt gondolnám, hogy én nem vagyok elég neki, szakítsunk.
De az, hogy időnként lefeküdt valakivel, az egy semmiség az élet nagy dolgaihoz képest.
"Ja igen ez a másik "duma", hogy a megcsalás = valami nem volt tökéletes."
Ezzel nyugtatod magad mi? Hogy minden tökéletes volt, nem azért csalt meg... nem azért, mert egy házsártos házisárkány voltál, mert unalmas voltál, mert buta vagy mint a sár, mert csak havonta 1x misszionáriusban, mert minden tükéletes volt... Áááá, nem ez volt az oka, hanem az, hogy csak úgy kedve volt...
Tudod ezek a minden tökéletes, minden szép, semmi nem hibázik emberek szokták a legszarabb kapcsolatokat megélni, csak közben maguknak is beadják, hogy ők nem ilyenek, hogy minden szép, mert összetörne az álom és azt nem engedhetik.
Ne lepődj meg, ha a mostani kapcsolatod (már ha tényleg van, és nem csak gyorsan bekamuzod, hogy igazad legyen) ugyanígy érne véget, mert a "minden szép, minden tökéletes" gondolkodás teljes mértékben képtelenné tesz a problémák felismerésére, és a korrekcióra
Mit irigyellek? Akkor szexelnek mással, amikor csak akarok :)
Viszont te nem a feleség vagy, hanem a faxsz, aki itt akarja igazolni magát. Mond csak, az is belefér neked, hogy a nejed csal meg rendszeresen?
Te tuti elmebajos vagy !!
Szótárazd már ki légyszíves, a Szerelem, Társ, és harmonikus kapcsolat jelentéseit!
Kérdező, elhiszem, te tökéletes vagy! Ez már lejött nekem...
Meg kellene nézned a született feleségek című sorozatot, van benne egy Brie nevű karakter, kb 100%-ban hozod őt... persze őt az írók egy szándékosan eltúlzott figurának rakták össze, de ha bepereled őket, hogy az engedélyed nélkül használtak fel, akkor tuti nyersz néhány millió dollárt.
(nah, részemről balra el, mert annyira tökéletes vagy, nem is értem, hogy minek neked a GYK :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!