Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?

Figyelt kérdés

A megcsalós kérdéseket olvasgatva feltűnt, hogy a többség szerint a legkisebb szexuális félrelépést sem szabad megbocsájtani.

Nem értem.

Nektek csak a szexről szól egy kapcsolat meg a házasság? Ha az mással is megtörténik, akkor köztetek mindennek vége? Vagy komolyan hisztek abban, hogy ha valaki igazán szereti a párját, akkor nem kíván meg senki mást? Esetleg elvárjátok a párotoktól, hogy nyomja el minden vágyát, mert a házasságkötéskor megígérte? És inkább dolgozzon minden nap a vágyai elnyomásán, minthogy olykor-olykor kiélje és inkább a többi időben rátok figyeljen? Az is lehet, hogy csak irigyelitek azokat, akiknek van lehetőségük mással is szexelni, és ezért ítélitek ilyen látványosan?

Őszinte válaszokat kérnék!

(Amúgy egy megcsalt nő vagyok, aki tudta, hogy megcsalják, de nem zavarta. Egészen addig, míg valami barom rá nem vette a pasimat, hogy mondjon el mindent, és onnantól minden más (értsd. rossz!!) lett...)

2017. jan. 14. 21:35
 71/109 anonim ***** válasza:
72%

Ez az egész nem az erkölcs-csőszködésről szól.

Hanem annyiról, hogy kétféle ember van: az egyik, aki a valóságban akar élni, tudni akarja, hogy hányadán áll a dolgokkal, még akkor is, ha kellemetlen számára, amit lát, és valós információk alapján akar dönteni a saját sorsáról, ahogy neki megfelelő, és a döntése mindig a valóság függvénye lesz.

A másik meg az a fajta, aki boldogságban akar élni, és mindig a boldogság mellett dönt, még akkor is, ha az csak illúzió, ezért csak azokat az információkat fogadja be, amik a - látszólagos - boldogságot támasztják alá.

Az egyik a piros pirulát veszi be, a másik a kéket.

Az egyik az ateista, a másik a vallásos.

Az egyik a gondolkodó, a másik a hívő.

Az előbbieket titulálod te tévesen erkölcscsősznek.

2017. jan. 15. 12:29
 72/109 anonim ***** válasza:
87%

"ha a pasim időnként félrelép, de amúgy minden oké, és nem köti az orromra, azzal tudok együtt élni, el tudom fogadni"

De bakker, én még mindig nem értem.

Van a kapcsolat, amiben (elvileg) minden oké, jól megvagytok, lelki, szellemi, testi téren egyaránt.

A pasi közben félrelép.

Ha nem köti az orrodra, akkor nem tudsz róla, vagyis nincs mivel együtt élned, hiszen nem tudod, hogy ezzel kéne együtt élned.

Ha az orrodra köti, akkor meg már nem tudsz vele együtt élni?

Hogy van az, hogy tudsz róla, de a pasid nem mondja el?

Fura logika. A te logikádat követve, hogy ha minden oké, akkor a félrelépés nem zavar, akkor miért nem zavar az őszintétlenség? Mert ugye ha nem mondja el, letagadja, akkor hazudik neked, ez pedig alapvetően kétségessé teszi a bizalmat, ami minden kapcsolat alapja, legyen szó barátságról, szerelemről, nyitott házasságról vagy bármiről - még az egy éjszakás viszonyt is ide sorolva (persze nyilván a bizalom más szintjeit jelentik ezek, de valamilyen mértékben ott kell legyen).

Szóval az nem zavar, ha félrelép és hazudik neked, de az zavar, ha félrelép és őszinte.

Ez itt a fura nekem, nem a nyitottság.

2017. jan. 15. 13:06
 73/109 anonim ***** válasza:
77%

Remélem kérdező nem termék eladásból élsz.

Kb. most ezt a szituációt szemlélteted:

Például te árulsz egy szép narancsot és megakarsz minket győzni, hogy vegyünk meg egy cuccot mert attól sokáig friss marad.

Ugyan azt bevallod, hogy a te narancsod megrohadt tőle, de továbbra is bizonygatod, hogy hatásos.

Mindenki aki nem veszi meg a cuccot maradinak és szűklátókörűnek titulálod. :)

2017. jan. 15. 13:07
 74/109 anonim ***** válasza:
20%

Nem olvastam végig minden kommentet,mert égnek áll tőle a hajam. Nem tudom ki a kérdező,mert nem ismerem. Ahogy a kommentelőket sem ismerem. De ti ennyire ostobák vagytok? Lehordjátok mindennek a kérdezőt,de szerintem szimplán csak azért mert nem értitek a kérdése,a mondandója lényegét.

Higgyétek el hogy rohadt sokan élnek álom világban.

Tavaly pl volt egy nagyszabású,úgymond álom lagzi...gyönyörű menyasszony stb..a mai napig elvan varázsolva hogy szereti a férje,minta házasság...na igen,éveken át csalta a pasit és a pasi is őt,vagy nem tudjak,vagy homokba dugták a fejüket. A csaj mióta feleség azóta nem lép félre, de a pasi igen..és hangoztatja is hogy otthon minden rendben van,de neki több kell....hogy mi több? azt nem tudom... de pl barátnőmmel is együtt volt sokáig aki nem egy nagy szépség a feleségéhez képest...Millió történetet tudnék itt leírni nektek,hogy kik hogy élnek...van olyan házasság ahol anyuka hűséges,semmit sem tud,apukának meg állandó szeretője van,stb....sajnos kevés a normális kapcsolat vagy házasság ahol nem lépnek félre.

2017. jan. 15. 13:09
 75/109 anonim ***** válasza:
52%
#71-es, érdekes megközelítése a dolognak. Van benne valami.
2017. jan. 15. 13:26
 76/109 anonim ***** válasza:
8%

72: "Ugyan azt bevallod, hogy a te narancsod megrohadt tőle"

Nem, te sem érted a kérdést, mint a válaszolók 99%-a.

Sok butta ember feketén-fehéren látja a megcsalást és eltérően kezeli hasonló ügyektől. "A megcsalás szörnyű árulás, oda a bizalom minden terület mindörökre." Ugyanezek az emberek helyesnek, sőt illendőnek tartják a kegyes - vagy inkább kényelmes - hazugságokat, más területeken. Inkonzisztens ahogy gondolkodnak, és nem tudják megindokolni sem miért.

A kérdező problémája hogy egy ilyen sötét, fekete-fenérben látó nő rábeszélte a férjét, hogy annak kötelessége elmondani a megcsalást. Az illető nem fogta fel, hogy van aki egyszerűen nem akarja tudni! Mint például a kérdező.

Ahogy az itt válaszolók sötét része sem fogja fel, hogy bizony létezhet olyan aki beleegyezik hogy a másik mással is szexeljen, de nem szeretne róla tudni. Azt sem fogják fel, hogy ez egy tudatos döntés, és marhára nem azt jelenti, hogy homokba dugja a fejét valaki.

Ha már valaki tanácsot akart volna adni, akkor az lehetett volna a jó tanács, hogy a férj beszélje meg a feleséggel a dolgokat, anélkül, hogy megelőző csalást emlegetne. A feleségnek a tanács ebben az esetben pedig az lett volna, hogy mondja ki egyértelműen, hogy benne van hogy a férj mással szexeljen, de nem szeretne erről tudomást szerezni.

Ennek belátásához egy nagyon minimális érzelmi és észbeli intelligencia kellene, de sajnos az ebben a témakörben író nők még idáig sem jutottak el. Holt buta a 98%.

2017. jan. 15. 13:40
 77/109 anonim ***** válasza:
86%

Egyértelmű. :D Aki monogámiában szeretne élni az csak buta lehet. Gondolom otthon is lebutázod az asszonyt, hogy ha kérdéseket tesz fel mi? :))

Nekem édes mindegy ki hogy csapja be magát, így a kérdezőt sem sajnálom egy percig sem.

2017. jan. 15. 13:59
 78/109 anonim ***** válasza:
2%

77: "Egyértelmű. :D Aki monogámiában szeretne élni az csak buta lehet"

Kevés olyan ember van, akinek tényleg csak monogámiában tud élni, a többség csak nem gondolkodik. De lehet, hogy te pont egyike vagy a kevésnek, ezzel nincs baj.

De aki ennyire nem tud olvasni és értelmezni egy - kétségtelenül roppant hosszú, majdhogynem 15 soros!!! választ - az, hát, ne haragudj...

2017. jan. 15. 14:13
 79/109 anonim ***** válasza:
96%
#76: rendszeresen csal a nejed? És nem is zavar?
2017. jan. 15. 14:15
 80/109 anonim ***** válasza:
3%
79: nem tud megcsalni. Tisztáztuk, hogy ha úgy boldogabb, szexelhet mással is. Én is, de ő nem szeretné tudni. Pont ahogy a kérdező.
2017. jan. 15. 14:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!