Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?
A megcsalós kérdéseket olvasgatva feltűnt, hogy a többség szerint a legkisebb szexuális félrelépést sem szabad megbocsájtani.
Nem értem.
Nektek csak a szexről szól egy kapcsolat meg a házasság? Ha az mással is megtörténik, akkor köztetek mindennek vége? Vagy komolyan hisztek abban, hogy ha valaki igazán szereti a párját, akkor nem kíván meg senki mást? Esetleg elvárjátok a párotoktól, hogy nyomja el minden vágyát, mert a házasságkötéskor megígérte? És inkább dolgozzon minden nap a vágyai elnyomásán, minthogy olykor-olykor kiélje és inkább a többi időben rátok figyeljen? Az is lehet, hogy csak irigyelitek azokat, akiknek van lehetőségük mással is szexelni, és ezért ítélitek ilyen látványosan?
Őszinte válaszokat kérnék!
(Amúgy egy megcsalt nő vagyok, aki tudta, hogy megcsalják, de nem zavarta. Egészen addig, míg valami barom rá nem vette a pasimat, hogy mondjon el mindent, és onnantól minden más (értsd. rossz!!) lett...)
Ugy mondod, hogy megerdemli, hogy egyedul legyen, mintha az valami buntetes volna. En egy percig nem sajnalnam, hogy kidobok valakit aki megcsal es utana sem ereznem rosszul magamat egyedul.
Megkivanok masokat neha, de nem eszem itthon miatta a szonyeget, hogy jaj nem fekudhetek le vele, boven eleg, hogy neha eloveszem a fejemben a dolgot. A paromon se vettem eszre, hogy barki is ennel komolyabban (vagy egyaltalan ennyire) erdekelne barki is.
Szerintem boven megtehetem, hogy kidobok valakit aki nem banik velem tisztelettel, es nem kell attol felnem, hogy utana egyedul oregszem meg, szoval nem szorulok ra, hogy egy szanalmas kapcsolatban vergodjek magamat alazva :D
Kérdezd magadtól! :D
Amúgy nem is értem miket puffogsz itt. :P
Nézd. Ha monogám alapon kezdünk egy kapcsolatba, ott a megcsalás az "egyoldalú szerződés módosítás" mi sem szeretjük a banktól, a bank se szereti tőlünk. Egyszer csaltam én is, engem is csaltak már, bár ez a kapcsolat közben nem derült ki,csak utána. Függetlenül attól, hogy mik voltak a körülmények, vagy, hogy kiderült/nem derült, nem változtat a tényen, hogy egy rohadt áruló vagyok attól a perctől és maradok is, mert nem ez volt a memóban. Ezt nem a megcsalt fél mondja, hanem én mondom, mert amúgy más értékrendet vallok. Viszont ebben már sose leszek hiteles magam előtt mert ez a folt ott lesz a becsületemen, jöhetnek mehetnek a lányok, de én maradok. Ez a probléma a megcsalással, legalábbis nekem.
30/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!