Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan adjam mindezt a tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam mindezt a tudtára? Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

A barátom hétvégén elment bulizni, ahol mint kiderült, “fogyasztott” a drogok mellé egy lányt is. Nem szólt róla, az ismerőseim adták a tudtomra, hogy látták tánc és heves csókok közepette. Ő azóta is úgy küldi az üzeneteket, mintha mi sem történt volna. Nem válaszolok.

Azonban tegnap az is kiderült, hogy ettől az embertől gyermeket várok. Fogamzásgátló mellett estem teherbe.

Nem az a kérdés, hogy elhagyjam-e. Nincs keresnivalóm mellette ezek után. A kérdés az, hogy ti mit tennének? Szólnátok a babáról? A megcsalásról? Mindezt hogyan?

23/N

tegnap 19:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%

Abortusz ellen ember vagyok, csak végső esetben vállalnám de ez az.

23 éves vagy, meg is csalt. Nincs több kérdés

tegnap 19:49
 2/17 anonim ***** válasza:

Ha szólsz, akkor jön valamilyen erőltetés, vagy az hogy "probaljuk meg, minden jó lesz", vagy az hogy vetesd el.

Ha egy kapcsolatot a gyerek tart össze, az régen rossz, es mindegyik fél csak szenvedni fog, a gyerek is.

Illetve nem fog megváltozni, ez egy drogos krvapecér.

Viszont kötelessege lesz gyerektartast fizetni, akkor is ha nem akar kapcsolatot. Ez a pénz kb biró függő hogy mennyi, nekem 2 éve 30ezret itéltek, ami a mai árak mellett egy hétre se elég, ezert nem éri meg semmilyen kapcsolat.

Ha megtartod, de nem szólsz, nehéz lesz, fontos hogy számithass a szüleidre.

Eléggé ellenzem az abortuszt, de a te eseted más. Fiatal vagy nagyon, és nem azert lettél terhes mert felelőtlen vagy. Nálad ez lenne a legésszerűbb, hogy csendben elvetetni.

De ezt neked kell eldönteni, mérlegelj mindent, anyagit, érzelmit, mindent. Párt gyerekkel is találhatsz, csak korlatozva leszel. Az abortusz valakinek semmiség, valakit egy életre megvisel, csak te tudhatod, te melyik vagy.

tegnap 19:59
 3/17 anonim ***** válasza:

Ez az a kérdés sajnos, amiben etikailag egy külső ember tanácsa nem releváns…

A pasival mindenképpen le kell ülnöd beszélni. A terhességről joga van tudni. Én a nyilvános megcsalást is megosztanám vele és kiadnám az útját.

A babáról való döntés sajnos a tied:( lehet kihordani és örökbe adni, de mivel te ezt a gyermeket nem tervezted és fogamzásgátlót is szedtél, teljesen érthető az abortusz is.

tegnap 20:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam fiatalnak az anyasághoz. Jó anyagi helyzetet teremtettem magamnak. Én is abortusz ellenes vagyok. De én apa nélkül nőttem fel, és soha nem kívánnám ugyanezt a gyermekemnek… emiatt vannak bennem kérdések.
tegnap 20:00
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Én sem vagyok az abortusz mellett, de nem baszd el az életed..
tegnap 20:01
 6/17 anonim ***** válasza:
58%
Abortuszt javaslok.
tegnap 20:06
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
Alapvetően nem vagyok az abortusz híve, de ebben az esetben teljesen érthető és jogos lenne. Szembesítsd a megcsalással és a terhességgel is, ezt követően pedig többet egy szót se szólj hozzá.
tegnap 20:08
 8/17 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva a drogfogyasztás az, amiről te is tudtál. Az baj, főleg ha komolyan akarnátok egymástól valamit. A fogamzásgátlóhoz nincs megjegyzésem.
tegnap 20:17
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem tudtam róla.
tegnap 20:19
 10/17 anonim ***** válasza:
Akkor szakitani mielobb
tegnap 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!