Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, hogyan reagálnátok ha a férjetek kitalálná, hogy közösen fogyókúrázzatok és mostantól csak egészséges ételeket főzzetek? Mindezt úgy h eddig nem szerette az egészséges étrendet?

Figyelt kérdés
ma 17:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy erről beszéltünk-e és én elégedett vagyok-e a testemmel. Ha a válasz erre a két kérdésre sorrendben nem és igen, akkor nem szeretném, ha rám kényszerítené ezt az egészet (ha nem vonzódik hozzám, akkor meg szakítsunk). Ha vevő lennék rá mondjuk, én néha tennék be magamnak "csalónapot", max. akkor aznap ő csak magára főz én meg magamra (és akkor lesz szívesen nem b.ogatni, hogy mit eszem).
ma 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, hogy végre össze tudta szedni a lelkierőt, hogy ezt meglépje. Tudom, hogy sok a stressz a mindennapjaiban és egyszerűen elfogy az akaratereje ahhoz, hogy ne a kajában keresse a megnyugvást, így boldog lennék, hogy végre megtalálta magában azt, ami hiányzik, hogy végre kitartson. Csak reménykedni mernék, hogy ez tartós lesz.
ma 17:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó ötlet,örülnék neki .
ma 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Én mondjuk eleve egészségesen eszem, csak heti 1-2 nap van, amikor valami megkívánok valami nem túl egészségeset, hétvégére veszek néha valami nasit, de a kajám 80%-a egészséges, sok zöldség, hal, hüvelyesek, stb. Úgyhogy én speciel kifejezetten örülnék neki, ha ebben partner lenne a másik is, de gondolom olyanok válaszára vagy kíváncsi, ahol mindketten grízes tésztát, mekit, rántott cuccokat meg egyebeket esznek állandóan.
ma 17:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mikor mondta a férjem, hogy ő belevág (neki több feleslege volt), akkor én is rögtön becsatlakoztam mellé. Sikerrel zártuk, ill. azóta is tartjuk. Nem állt előtte sem távol tőlünk az egészséges étkezés, de azért sokat finomítottunk rajta és többet is mozgunk tudatosan.
ma 17:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám végre valami jó hír
ma 17:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mikor férjem fogyókúrázni kezdett, az étkezésben kérés nélkül csatlakoztam hozzá. Nem mert én is fogyni akartam, hanem mert nem akartam ingerelni olyan ételekkel amiket ő épp kerül.
ma 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jó ötlet. Ketten motiválóbb és az ember mindig nézhet ki jobban, jó hogyha mindketten dolgozunk azért hogy vonzóak legyünk. Attól hogy az ember házas még nem kell elengednie magát.
ma 17:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi is úgy voltunk vele, hogy nekem nem kellett fogyni, neki viszont igen, de természetesen belementem, sőt, nagyon örültem neki, hiszen az egészséges életmód nem csak azoknak jó, akik fogyni akarnak.

Én már amúgyis viszonylag egészségesen étkeztem, de a férjem ezt az egészet csak szigorú szabályrendszerekben tudta elképzelni, ami elsőre nekem fura volt, de aztán rájöttem, h ebben különbözünk, és pont ezért küzködött eddig a fogyással. Emiatt nekem majdnem minden héten van egy csalónap, neki viszont egyáltalán nincs, de ebben próbálom motiválni őt. Talán ez a legnehezebb, erre odafigyelni, mert én amikor kedvem van enni egy pizzát vagy hamburgert akkor ehetek, őt viszont szigorúan fogom :) ha nem fér bele a keretbe akkor marad a kalóriaszegényebb kaja.

Néha azért nem könnyítem meg a dolgát sajnos, étteremben kifejezetten nehéz, amikor ott a rengeteg finom étel, én eszem őelőtte a kedvenc tésztáját/pizzáját ő meg grillcsirkét eszik zöldség körettel, de kibírja, szóval büszke vagyok rá :)

ma 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Kb a spenotdőzelékem itán 5 perc mulva kopogna a szeme az éhségtől szerintem. De nem hatna meg;)
ma 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!