Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, hogyan reagálnátok ha a férjetek kitalálná, hogy közösen fogyókúrázzatok és mostantól csak egészséges ételeket főzzetek? Mindezt úgy h eddig nem szerette az egészséges étrendet?
Mi is úgy voltunk vele, hogy nekem nem kellett fogyni, neki viszont igen, de természetesen belementem, sőt, nagyon örültem neki, hiszen az egészséges életmód nem csak azoknak jó, akik fogyni akarnak.
Én már amúgyis viszonylag egészségesen étkeztem, de a férjem ezt az egészet csak szigorú szabályrendszerekben tudta elképzelni, ami elsőre nekem fura volt, de aztán rájöttem, h ebben különbözünk, és pont ezért küzködött eddig a fogyással. Emiatt nekem majdnem minden héten van egy csalónap, neki viszont egyáltalán nincs, de ebben próbálom motiválni őt. Talán ez a legnehezebb, erre odafigyelni, mert én amikor kedvem van enni egy pizzát vagy hamburgert akkor ehetek, őt viszont szigorúan fogom :) ha nem fér bele a keretbe akkor marad a kalóriaszegényebb kaja.
Néha azért nem könnyítem meg a dolgát sajnos, étteremben kifejezetten nehéz, amikor ott a rengeteg finom étel, én eszem őelőtte a kedvenc tésztáját/pizzáját ő meg grillcsirkét eszik zöldség körettel, de kibírja, szóval büszke vagyok rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!