Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, hölgyek! Ti (pontosan) mit szerettek, mit kerestek a férfiakban? Mi szeretnivaló van a férfiakban, férfiakon? Mindezt tehát női szemszögből.
Én azt szeretem, ha egy férfi megbízható, őszinte, stabil és hasznos.
Ha a betartja a szavát, a szavai összhangban vannak a cselekedeteivel, soha nem kell semmiben kételkedjek vele kapcsolatban, mindig ott van, ha kell.
Ha van valami bajom, magától ajánl rá segítséget, megoldást, megpróbál megvédeni minden téren, érzelmileg is.
Hozzá tesz az életemhez és könnyebbé teszi az életem SZERETETBŐL.
Keresem a vonzalmat, a megbízható, lojális társat, aki intellektuális partner is. Olyat, aki a szerelmem, a bizalmasom, a barátom is egy személyben. Valakit, akivel fizikai és lelki értelemben is biztonságban vagyok. Valakit, akivel jobbak a mindennapok, mint egyedül.
Akivel az életben erősítjük és kiegészítjük egymást, miközben haladunk előre.
Nem férfiakat keresek. Egy ilyen férfit keresek társnak. De, sok férfit szeretek sokminden miatt, csak nem szerelemmel. Ahhoz a fentiek együtt kellenek, vagy, legalább annyi hogy elhitesse velem, hogy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!