Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben az estben?
Aztakrva lemaradt a KÖNYV figyelmeztetés.
Legalább tagold.
Elolvastam az egészet, ha már így leírtad.
Elég szélsőséges gondolkodásom van, adódóan a baráti társaságomból.
Én csak olyan emberekkel veszem körbe magamat, akik ugyan olyan értelmi szinten vannak mint én (jó tanulók), ugyan olyan az anyagi helyzet, ugyan olyan a neveltetés, és egyéb nézeteink.
Nem véletlenül.
Én még ilyen csajt nem találtam magamnak, aki kb. egy szinten lenne velem, rendes csajszi lenne.
Nekem van egy nagyon jó barátom, az anyukám.
A barátság szerintem a legközelebbi és legértékesebb kapcsolat amit elérhetsz. Mivel a barátaidat, akikkel mindent megbeszélsz, azokat te magad választod, és ha az anyukáddal mindent megbeszélsz (mint egy baráttal), legyél bármilyen idős is, azért sok minden rossztól megvéd. Hidd el nem ciki ez, másnak nem kell erről tudnia.
Ő is nőből van, tapasztaltabb, sokkal jobban átlátja a dolgokat.
Nekem még nem volt olyan barátnőm, akiről anyukámnak ne beszéltem volna.
Minden elmondtam neki, miket csinált, honnan származik, mik a szülei.
Rólam tudni kell, hogy rendszeresen betalálnak a léha, kihasználni akaró csajok. Engem meg elfed a lila köd, mert megyek a farkam után. Anyukám meg rávilágít dolgokra, amiket nem vennék észre.
Én rendszeresen csak arra kellettem, hogy valaki mást féltékennyé tegyenek velem, piszkáljanak. Illetve volt már olyan csajom is, aki megtudta az anyagi helyzetemet és nem tudtam lekaparni magamról.
Beszélj meg mindent vagy anyukáddal vagy egy közeli NŐ barátoddal - ha nem tudod, vagy nem vagy olyan viszonyban vele.
Illetve, vésd az eszedbe. Madarat tolláról embert barátjáról/párjáról. Ha valaki egy bűnözővel adja össze magát, az milyen ember lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!