Ebben az estben elküldenétek a párotokat újra sperma vizsgálatra? Részletek lent.
Figyelt kérdés
4 éve amikor az első babánkat terveztük nem akart sikerülni.Elment a párom vizsgálatra és kiderül h nála van a gond mert 5-7 m/ml katonája van.
valami csoda folytán abban a hónapban teherbe estem.
Most szeretnénk kistesót és hát most sem akar jönni.
Elküldjem újra a párom kivizsgálásra?
2012. jún. 27. 14:55
2/5 anonim válasza:
Miért nem próbáltok meg ilyen "sperma erősítő" vitaminokat? Nemrég olvastam valahol hogy recept nélkül lehet kapni már a patikákban.Én addig nem küldeném el megint.Lehet csak egy kis noszogatás kell azoknak a spermáknak,és nincs is már gond ;)
3/5 anonim válasza:
Szerintem igen. De te is menj el a nőgyógyászhoz egy kivizsgálásra, és akkor nem fog rosszul esni a férjednek, nem fogja azt érezni, hogy őt okolod amiért nem sikerül a bébi.
4/5 A kérdező kommentje:
Én már voltam dokinál, nálam minden rendben.
A férjem szed e és c vitamint és Men's Maca-t.Ez olyan mint a Maca Vice csak ez kifejezetten férfiaknak van.
Az a baj h akkor is nagyon rosszul viselte és a mai napig nagyon rossz emlék neki.Erőltetni nem akarom de jó lenne tudni h mi van.
2012. jún. 27. 15:02
5/5 anonim válasza:
Attól függ mióta próbálkoztok. Ha nem régóta(<1év) akkor én várnék vele, hiszen tudva levő, hogy kevesebb katona van, így türelmesebbnek kell lenni. Ha régóta próbálkoztok akkor azért küldeném el, mert lehet, hogy már a vitaminoknál nagyobb segítség kell a kistesóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!