Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire utalhat a PG53 páfrányoss...

Mire utalhat a PG53 páfrányossága ebben az estben?

Figyelt kérdés
Nyolc napja lett pozitív az LH teszt, illetve még hét napja is az volt. Ekkor néztem PG53-al is, totálisan páfrányos volt az is. Az LH teszt aztán negatív lett a következő napon, de a PG53 páfrányos azóta is, minden nap. Ez jelezhet esetleg terhességet vagy sem? Nagyon örülnék neki, de hiú ábrándokba nem akarom ringatni magam, nehogy annál nagyobb legyen a csalódás. Csak ilyen még nem volt, ezért is érzem reménykeltőnek, általában ovu után még max 3 napig látni páfrányokat. Szerintetek? Remélhetek?
2012. febr. 13. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van PG-m, de számomra nagyon nem megbízható. Nem használtam sokáig. Gyakran emlegetik a lányok, hogy terhesség esetén páfrányos marad.
2012. febr. 13. 15:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Azért is kérdezem mert olvastam sokaktól, hogy nem túl megbízható. Bár nekem eddig mindig akkor volt páfrányos amikor az LH teszt pozitív, de én is inkább az LH tesztre támaszkodom. Reménykedem nagyon, jó lenne ha végre sikerülne!
2012. febr. 13. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia, nem tudok érdemben hozzászólni, én csak múlt héten vettem a PG-t. Eddig nekem amorf ábrák voltak csak, bár még nem vagyok termékeny időszakomban, majd hétvégén meglátjuk. Viszont érdekelne, hogy te hogy tisztítod? Mert tisztítás után is mindig látni rajta amorf jellegű cuccot, és nem tudom az mennyire kavar be. Illetve te nyálból veszel mintát, vagy cervixből?
2012. febr. 13. 16:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Én nyálból. Van ilyen mikroszálas pici törlőkendőm, a napszemüvegemhez kaptam még régebben. Vízzel lemosom az üveglapot és aztán ezzel a kendővel törlöm le. Ha marad is rajta minimális valami, nem kavar be. Lesz az még páfrányos! ;)
2012. febr. 13. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Köszi a választ:) pedig te raktad fel a kérdést:D köszönöm a drukkot, én is küldöm neked!
2012. febr. 13. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is használtam annak idején és nekem nem igazán jött be, néha eltalálta a termékeny időmet néha nem. Aztán mikor terhes lettem akkor is mindenféle forma volt, csak épp nem páfrány. Egy egyszerű módszer ami nekem segített: 10-20 napig minden másnap együtt lenni, majd együttlét után fél órát gyertyaállásba, végül felpolcolt popsival aludni. Vagy egy másik tipp figyelni a hőmérsékletedet. Én ezt a kettő módszert együtt használtam

Ez a gyertyaállás néha elég vicces volt, de nekem bejött és ma már 19 hetes terhes vagyok.

Sok sikert és mielőbbi babásodást

2012. febr. 13. 17:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Kétnaponta voltunk együtt, illetve egyszer három nap volt mondjuk, eddig minden hónapban gyertyáztam, most azt mondta dokim párna a fenekem alá, inkább úgy, úgyhogy most ezt csináltam. PG53 nekem eddig nagyon bejött, bár inkább az LH tesztre hagyatkoztam, de ellentmondó eredmény nem volt, ezért sem értem most! Ha most nem jött össze, fogok hőt mérni egyébként. Mi mindent be nem vetünk ezért a babáért, na de megéri :D Gratulálok a babádhoz és köszi a drukkot!
2012. febr. 13. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem a dokim mondta, hogy az 1. lépés, ha egy ideje nem jön össze, mindenképpen a hőmérőzés, legalább 3 hónapig, mindig azonos időben és szigorúan ébredés után, de még felkelés előtt. Ez már támpontot a ciklus-peteérés alakulására. Nekem szépen látszott a görbe.

20 hkm

2012. febr. 14. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!