Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan adjam mindezt a tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam mindezt a tudtára? Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

A barátom hétvégén elment bulizni, ahol mint kiderült, “fogyasztott” a drogok mellé egy lányt is. Nem szólt róla, az ismerőseim adták a tudtomra, hogy látták tánc és heves csókok közepette. Ő azóta is úgy küldi az üzeneteket, mintha mi sem történt volna. Nem válaszolok.

Azonban tegnap az is kiderült, hogy ettől az embertől gyermeket várok. Fogamzásgátló mellett estem teherbe.

Nem az a kérdés, hogy elhagyjam-e. Nincs keresnivalóm mellette ezek után. A kérdés az, hogy ti mit tennének? Szólnátok a babáról? A megcsalásról? Mindezt hogyan?

23/N

tegnap 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Legyen egy abortuszod inkább mint egy csonak család. Ezek után egy gyerekkel, ha megtartod nagyon nehezen fogsz párt találni.

Sry de úgy le fogsz értékelődni a társ kereső piacon egy gyerekkel mint egy kővér pasi. Csak neked még szarabb lesz mert mikor kiderül hogy van gyerkőc az addig szimpi pasik nagy része el fog tunni.

Minnél gyrsabban legél tul az abortuszon mert annál kisseb trauma a tested számára. És majd ha megtalálod az igazit, a jovoben vele majd lehet gyerekd. De ha sokáig vársz lehetnek maradandó károk is benned az abortusz miatt.

Ne feledd el, hogy jelenlegi pasid most ilyen az egy dolog. De ha le jon a szerrol meg be no a feje es tudja hogy van egy gyerek lehet akar majd találkozni a gyerekkel. Roppant kellemetlen beszélgetések nek nézel te is megy a gyermek is elébe. Nem beszélve arről sem ha az exednek lesz családja. Hogyan magyarázod meg a gyerekednek, hogy az apja nem veletek van? Mikor a tobbi lurkonak az oviban van apukája? Neki meg csak néha minden 2 hétvégén pár orára?

Szerintem jól gondold át. Esetleg az okrokbe adás is egy opcio ahol rendes emberek megfelelo mintákkal fel tudnák nevelni. Nem lenne neki akkora trauma.

Sok aspektusu van itt azért.....

tegnap 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Szakíts és felejtsd el ezt az embert. A megcsalás átlagos hiba, de a drog sokkal komolyabb probléma.

A terhességről nem szólnék, nem is tartanám meg, mert egy deogos lúzerhez kötne életem végéig.

tegnap 21:27
 13/17 A kérdező kommentje:

Valaki írta, hogy a pasinak joga van tudni a babáról, bárhogyan is döntök.

Nos, úgy döntöttem sosem fogja megtudni, hogy lehetett volna egy gyermeke. Azt sem, miért nem kap tőlem többé választ. Nincs szükségem a magyarázataira.

Lezárom ezt a fejezetet az életemben és újat kezdek.

Köszönöm a válaszaitokat, minden jót kívánok.

tegnap 21:39
 14/17 anonim ***** válasza:
12%

13 a lezáratlan szálak nyomot hagynak az életedben és a lelkedben is. Én ezt elég gyáva megoldásnak tartom. Mert igazából a konfliktust akarod ezzel elkerülni.

De te tudod.

tegnap 22:42
 15/17 A kérdező kommentje:

14. És mond, akkor szerinted mi a jó megoldás? Hívjam el beszélgetni? Azt mikor tegyem? A party még tart. Tudja valaki mikor mennek ki az erősebb drogok a szervezetből? Csak, hogy azért tisztán tudjunk kommunikálni. :D

Igen, bennem is felmerült, hogy szembesítem azzal, amit tett. De mire megyek? Magyarázzam egy felnőtt embernek a helyes viselkedést egy kapcsolatban meg úgy amúgy is?

Nem kerülök semmilyen konfliktust. Rendbe hozom az életem.

tegnap 23:01
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell magyarázni, megmondod hogy tudsz a drogról és a nőről és vége.

Ha nem tartod meg a gyereket nem kell neki mondani.

tegnap 23:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is csak a drogról és a nőről szólnék neki.

Egye meg amit főzött!

És menj abortuszra.

Szülj egy olyan pasinak aki nem csal meg és nem drogozik

ma 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!