Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan utasítanàl vissza egy arcra puszit a férfitól mindezt kedvesen?
Figyelt kérdés
dec. 9. 19:17
1/5 anonim válasza:
Elhúzódnék, és annyit mondanék, hogy ezt most ne.
3/5 anonim válasza:
Simán megmondom, hogy ne haragudj, nem vagyok puszilkodós, vagy mosolyogva, hogy ez már túlzás lenne. De ezt csak így a mindennapokban, pl kollégának. Mert tényleg nem vagyok puszilós. De randi kategóriába tetted a kérdést, randi esetében gondolom elsőre még elmegy a kézfogás, mint bemutatkozás, de ha utána se semmi, akkor minek a randi?
4/5 anonim válasza:
Ha tudod, hogy nem vonzódsz egy férfihoz, minek randizol vele?
Sok nő beleesik ebbe a hibába, hogy olyan férfiakkal kedves, akik be se jönnek neki, én is tapasztaltam ezt.
5/5 anonim válasza:
Elfordítanám a fejem és elhúzódnék, ha közelebb jönne utána és újra próbálkozna.
Amúgy meg simán lehet, hogy külsőre OK a férfi, de a személyisége az, ami nem vonzó, ami a randi alatt derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!