Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Dohányosok! Mit szólnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányosok! Mit szólnátok ha valaki a dohányzás miatt utasítana titeket vissza?

Figyelt kérdés

Nem szeretné a bagó füstöt,ezért inkább mással ismerkedne.

El gondolkodnal rajta hogy abba hagyd a dohányzást vagy nem érdekelne különösebben?

2020. dec. 3. 13:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Az én exem letette egyből a kedvemért. Igaz ő keveset is szívhatott, és mikor nálam volt, akkor nem is gyújtott rá. Viszont egyszer mikor hazakísértem, egyből rágyújtott, és úgy csókolt meg ami nekem iszonyú kellemetlen volt. Ekkor mondtam neki, hogy vagy én, vagy a cigi! Engem választott ;)
2020. dec. 3. 13:08
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Igen,naná!
2020. dec. 3. 13:08
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Nem hagynám abba.

Lehet kompromisszumokat is kötni, ha valóban ennyi a problémája velem.

Nálam alapvető, hogy beltéren, tehát otthon nem dohányzom. Autóban sem.

És ha olyan emberrel vagyok, aki nem dohányzik és zavarja, akkor a társaságában sem, vagy visszafogom magam.

Nagyon szívesen letenném a cigit, ha lenne elég motivációm, de nincs. És egy kvázi idegen (ha még csak ismerkedünk) sem lenne számomra motiváló erő.

2020. dec. 3. 13:09
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Itt kezdődik, az 'elfogadlak úgy , ahogy vagy'

Majd, 1 hét múlva: ' leteszed a cigit értem?'

Majd egy kis idő múlva: ' szerintem meg kellene változnod, mert nem bírok így együtt lenni veled, ha fontos vagyok neked megteszed'

Szóval vagy így fogadod el , vagy válassz olyat, aki nem cigizik.

2020. dec. 3. 13:34
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Én pont a héten utasítottam el egy dohányost. Nekem hiába takarózott azzal hogy azt le lehet tenni, én mégsem hittem neki, mivel legalább 1-1,5 óránként rágyújtott.

Nálam a dohányzás eleve kizár, mert nem bírom a szagát, büdös az illető keze, bőre, szája és befulladok a füsttől. Ezen felül meg anyagilag is pénzkidobás, hiszen 10 ezreket füstölnek el, amit másra is lehetne költeni, vagyis ebből is csak vita lenne.

2020. dec. 3. 13:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Letenném egyből a páromért.
2020. dec. 3. 13:58
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Én nem teszem le vállalom, Bar keveset dohányzom de ennyi kell.

Akit zavar nem egymást keressük.

31N

2020. dec. 3. 14:16
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem érdekelne. Pedig még csak erős dohányos sem vagyok, a többségnél könnyebben le tudnám tenni. De szeretek cigizni, nem fogom egy idegenért abbahagyni.
2020. dec. 3. 14:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
egy lelkileg labilis embert lehet zsarolni azzal , hogy tegye le a kapcsolat miatt.. Aki erős maga miatt teszi len.
2020. dec. 3. 15:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem egymást keressük.

2020. dec. 3. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!