Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányosok! Mit szólnátok ha valaki a dohányzás miatt utasítana titeket vissza?
Nem szeretné a bagó füstöt,ezért inkább mással ismerkedne.
El gondolkodnal rajta hogy abba hagyd a dohányzást vagy nem érdekelne különösebben?
Nem hagynám abba.
Lehet kompromisszumokat is kötni, ha valóban ennyi a problémája velem.
Nálam alapvető, hogy beltéren, tehát otthon nem dohányzom. Autóban sem.
És ha olyan emberrel vagyok, aki nem dohányzik és zavarja, akkor a társaságában sem, vagy visszafogom magam.
Nagyon szívesen letenném a cigit, ha lenne elég motivációm, de nincs. És egy kvázi idegen (ha még csak ismerkedünk) sem lenne számomra motiváló erő.
Itt kezdődik, az 'elfogadlak úgy , ahogy vagy'
Majd, 1 hét múlva: ' leteszed a cigit értem?'
Majd egy kis idő múlva: ' szerintem meg kellene változnod, mert nem bírok így együtt lenni veled, ha fontos vagyok neked megteszed'
Szóval vagy így fogadod el , vagy válassz olyat, aki nem cigizik.
Én pont a héten utasítottam el egy dohányost. Nekem hiába takarózott azzal hogy azt le lehet tenni, én mégsem hittem neki, mivel legalább 1-1,5 óránként rágyújtott.
Nálam a dohányzás eleve kizár, mert nem bírom a szagát, büdös az illető keze, bőre, szája és befulladok a füsttől. Ezen felül meg anyagilag is pénzkidobás, hiszen 10 ezreket füstölnek el, amit másra is lehetne költeni, vagyis ebből is csak vita lenne.
Én nem teszem le vállalom, Bar keveset dohányzom de ennyi kell.
Akit zavar nem egymást keressük.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!