Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Dohányosok! Mit szólnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányosok! Mit szólnátok ha valaki a dohányzás miatt utasítana titeket vissza?

Figyelt kérdés

Nem szeretné a bagó füstöt,ezért inkább mással ismerkedne.

El gondolkodnal rajta hogy abba hagyd a dohányzást vagy nem érdekelne különösebben?

2020. dec. 3. 13:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném le, ha letenném magam miatt, nem azért, mert "elvárás". Viszont megértem azt is, akinél kizáró ok, ha cigizik a kiszemelt, mert például van olyan káros szokás, ami meg nálam lenne kizáró ok, pl. sok alkohol, vagy drog.
2020. dec. 3. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Akkor visszautasítana,ennyi.

20 éve cigizem, eszemben sincs abbahagyni. Bent a házban nem cigizek, még a hidegben is kimegyek az udvarra, kocsiban sem szívom, nem dohányzó ember mellett pedig nem gyújtok rá.

Amikor a lányommal várandós voltam, akkor nem cigiztem, de ezt lwszámítva 20 éve folyamatosan.

Lehet, hogy egy tizen vagy huszonéves kislányt még át lehet formálni, de egy 35 éves nőt már nem.

Akkor keressen mást, ilyen egyszerű.

Párom nem cigizik, kivéve ha iszik, barátokkal összejövünk. Mégsem kérte egyszersem, hogy tegyem le a cigit.

2020. dec. 3. 16:04
 13/13 anonim válasza:
100%

Szeretem ezt azért az ismerkedésnél tisztázni. Később már ne az legyen, hogy "anyám, nem ezt a lovat akartam". Lehet, hogy nehéz párt találni, sőt.... erős dohányos vagyok, tapasztalom az elutasítást. Sokan azonosítják az igénytelent, a hülyét a dohányossal. Ha egy nő nem dohányzik - nem ismerkedem vele. Ahogy ez fordítva is működik. Ilyen egyszerű.

43F

2020. dec. 9. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!