Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új esély után kell bizonyítani?
Már adtál neki egy esélyt.
Ha nem bízol a szavában, teljesen kár vele folytatni.
tegnapelőtt 15:47
2/17 A kérdező kommentje:
A csajjal kollegák , láttam.tegnap, hogy ott van achat beszélgetései között. Rákérdeztem és az elején tagadott. Utana kozolte hogy munka ugyben beszeltek. Aztan kitorolte es hallani sem akar arrol hogy megmutassa. Én vagyok az idióta akinek ez gyanús?
Ha megcsalt, azzal kimutatta, hogy nem tisztel, nem szeret. A te üzeneted pedig az volt, hogy nyugodtan beléd rúghat, hisz visszafogadtad. Mit vártál?
tegnapelőtt 15:58
Ha nem bízol benne, kár folytatni.
tegnapelőtt 15:58
Úgyis folytatni fogja. Ha elnézted neki, akkor megnyugszik, hogy megúszta, veled ezt meg lehet tenni. Eljátszhatja, hogy nincs semmi, kamu lesz, max egy darabig jobban figyel. Szarba sem vesz, mert megaláztad magad. Újra és újra meg fogja ismételni, amig nem dobod végleg.
tegnapelőtt 16:19
"A csajjal kollegák , láttam.tegnap, hogy ott van achat beszélgetései között. Rákérdeztem és az elején tagadott. Utana kozolte hogy munka ugyben beszeltek. Aztan kitorolte es hallani sem akar arrol hogy megmutassa. Én vagyok az idióta akinek ez gyanús?"
És itt szállt el az esély szerintem. :) Innentől a te dolgod, hogy hagyod magad továbbra is hülyének nézni.
tegnapelőtt 16:26
Nem azért vagy idióta. Vagy mondjuk naiv. Azért, mert kapaszkodsz ebbe a gúnárba miközben tudod, hogy fütyül rád. A világon semmit nem jelentesz neki, ami véletlenül sem azt jelenti, hogy ennyit érsz. Azt jelenti, hogy rossz vonatra szálltál, ez a pasi két fillért sem ér. Ne csapd be magad, ez a "kapcsolat" felemészt ha benn maradsz. Lépj ki, gyógyulj meg és járj nyitott szemmel. Vannak igazi férfiak, egy olyan mellett boldog lehetsz.
tegnapelőtt 16:28
Amúgy meg ha értékelné az új esélyt, akkor szerintem még a lábad nyomát is csókolgatná, csillagokat szántana az égről, virágmezőket irtana a kedvedért!
Nem pedig a szeretőjével csetelgetne titokban. :D És még hazudik is róla. Ha még munkaügy lenne (de persze nyilván nem az), akkor sem férne bele, hogy csetelgessenek szerintem.
Sajna ez azt jelenti, hogy az új esély számára az volt, hogy nyugodtan folytathatja tovább, mert melletted bármit megtehet.
tegnapelőtt 16:33
Egyáltalán kért új esélyt, vagy csak te gondoltad úgy, hogy adsz még egyet (kettőt)? Ígért bármit is?
tegnapelőtt 16:37
En pont ilyen ferget rugtam ki. Eselyt nem adok neki soha tobbet.
:D
tegnapelőtt 16:42
Kapcsolódó kérdések: