Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély arra, hogy nem megy el tőlem a kedve egy idő után?
Egy férfivel egy közös munka kapcsán találkoztunk (időszakos munka volt, nem munkatárs).
Elég jól elbeszélgettünk, megtaláltuk a közös hangot, egyikünk se gondolt többet ebbe, mint barátság (én még ezt is inkább haverságnak fogtam fel, ő tett rá több utalást, hogy a munkánk végeztével is találkozhatnánk).
De aztán csak észrevettem, hogy egyre többet bókol, egyre több mindent osztunk meg egymással, aztán összejöttünk, egy éve vagyunk együtt.
De. Ő fényévekkel jobb pasi, mint amilyen nő én vagyok. Az összes exe kb egy modell. Hallottam, hogy a haverjaival beszéli, hogy a hosszú lábak a gyengéi (én alacsony vagyok, rövid lábakkal), a kis kerek ciciket szereti (nekem nagy tőgyeim vannak). Ja meg hát a vékony nőket, én nem vagyok az. Homokóra alkatom van és nem vagyok vészesen dagadt, edzek is, de azért van rajtam túlsúly.
Ő magas, izmos, jóképű. Én ilyen férfiakkal soha nem kezdek, mert más szint. Itt is ő "erőltette" a kapcsolatot. És tudom, a belső értékek fontosak, de azt is tudom, milyen fontos a külső egy férfinak. Akkor keseredtem el igazán, mikor elmentünk egy bárba, ott volt néhány haverja. Nem tudták, hogy a hátuk mögött vagyok. Elment előttük egy magas, szőke, bomba nő, persze, hogy az összes megnézte (a párom is, ami igazából nem baj), és a párom megjegyezte, konkrétan szomorúan, hogy igen, erről neki már örökre le kell mondania...
Én annyira rosszul éreztem magam, konkrétan értéktelennek és undorítónak láttam magam.
Beszéltem vele erről és mondta, hogy attól, hogy azokat a nőket szépnek látja, az nem azt jelenti, hogy engem ne látna annak.
Elhiszem, hogy talán rondának nem lát, de mennyi az esély arra, hogy ne keseredjen el teljesen hogy nem egy szép nővel van? Egyértelműen fontos neki a külső, mivel top női voltak előttem...
Ha ez tényleg így volt, akkor az elég gáz. Biztos tetszel neki és nem véletlenül van veled. Kereshetett volna magának megint szinte modell külsejű lányt, de téged akart. Ez egyetlen problémát (azon kívül, hogy te nem látod magad hozzá elég jónak) ebben látom:
"a párom megjegyezte, konkrétan szomorúan, hogy igen, erről neki már örökre le kell mondania..."
Ha ez tényleg így volt és komolyan is gondolta, az elég gáz. De ha így van vele, akkor miért nem keresett megint olyan barátnőt?
Szerintem fontosabb a lelki kapcsolódás ebben az esetben. Az álmodozás az egy másik téma, mindenkinek vannak ideák a fejében. De sokszor a valóság sokkal klasszabb:)
Hidd el, pont jó neki a rövidebb lábad is, meg a nagy cickók, meg az is hogy van rajtad mit fogni. A személyiséged meg biztos nagyon megnyerő. :)
Légy egy kicsit magabiztosabb!
4
Én is úgy látom, hogy ez inkább jó. Miattad mond le másról.
"Ne mondjon ilyeneket a párja előtt, akit szeret, hogy le kell mondania ezekről."
Nem tudta, hogy a párja ott áll mögötte és hallja.
Szerintem sokkal durvábbat is mondhatott volna... Mondjuk, hogy mindjárt megkettyintené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!