Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi az esély arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély arra, hogy nem megy el tőlem a kedve egy idő után?

Figyelt kérdés

Egy férfivel egy közös munka kapcsán találkoztunk (időszakos munka volt, nem munkatárs).

Elég jól elbeszélgettünk, megtaláltuk a közös hangot, egyikünk se gondolt többet ebbe, mint barátság (én még ezt is inkább haverságnak fogtam fel, ő tett rá több utalást, hogy a munkánk végeztével is találkozhatnánk).

De aztán csak észrevettem, hogy egyre többet bókol, egyre több mindent osztunk meg egymással, aztán összejöttünk, egy éve vagyunk együtt.

De. Ő fényévekkel jobb pasi, mint amilyen nő én vagyok. Az összes exe kb egy modell. Hallottam, hogy a haverjaival beszéli, hogy a hosszú lábak a gyengéi (én alacsony vagyok, rövid lábakkal), a kis kerek ciciket szereti (nekem nagy tőgyeim vannak). Ja meg hát a vékony nőket, én nem vagyok az. Homokóra alkatom van és nem vagyok vészesen dagadt, edzek is, de azért van rajtam túlsúly.

Ő magas, izmos, jóképű. Én ilyen férfiakkal soha nem kezdek, mert más szint. Itt is ő "erőltette" a kapcsolatot. És tudom, a belső értékek fontosak, de azt is tudom, milyen fontos a külső egy férfinak. Akkor keseredtem el igazán, mikor elmentünk egy bárba, ott volt néhány haverja. Nem tudták, hogy a hátuk mögött vagyok. Elment előttük egy magas, szőke, bomba nő, persze, hogy az összes megnézte (a párom is, ami igazából nem baj), és a párom megjegyezte, konkrétan szomorúan, hogy igen, erről neki már örökre le kell mondania...

Én annyira rosszul éreztem magam, konkrétan értéktelennek és undorítónak láttam magam.

Beszéltem vele erről és mondta, hogy attól, hogy azokat a nőket szépnek látja, az nem azt jelenti, hogy engem ne látna annak.

Elhiszem, hogy talán rondának nem lát, de mennyi az esély arra, hogy ne keseredjen el teljesen hogy nem egy szép nővel van? Egyértelműen fontos neki a külső, mivel top női voltak előttem...

tegnapelőtt 22:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

20

Szerintem ezek így jó válaszok voltak tőle! A helyedben nem aggódnék feleslegesen. :) Csak légy önmagad! Humoros, kedves, mosolygós. A külső ezek mellett nem sokat fog nyomni a latba.

tegnap 13:51
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ezt nem nő írta ki.
tegnap 14:39
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszi 21! Remélem igazad van, most kicsit jobb a kedvem amúgy. Eszembe jut sok minden (ami az utóbbi időben elhomályosult), hogy azért sokszor dicsér, szex közben is habzsolja a testem és mások előtt is megérint, figyel rám... Ezeket miért felejtettem el? :(

#22 áruld már el, hogy miért gondolsz férfinak... Észrevettem már, hogy sok férfi van itt, aki random benyögi néhány kérdésnél, hogy "ez nem nő". Szóval nektek meg van egy képetek arról, hogy milyen egy nő, ha az kicsit is más, akkor az nem nő :D

Bár újra elolvastam a kérdésem és ötletem sincs, mi férfias benne.

tegnap 14:51
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

23

Teljesen oké! :) A jó dolgokra koncentrálj! Meg persze nyilván, hogy te is jól érzed magad a bőrödben. Sport, csini ruhák, ezek sokat javítanak a hangulatodon.

Én nőként szeretem azt, amikor egy férfi mellett motiváltnak érzem magam csinosnak lenni.

tegnap 16:16
 25/25 A kérdező kommentje:
#24 köszi :)))
ma 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!