Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van második esély?
Van 2. esély. De az már kicsivel másabb lesz mint eddig volt. De élhető, sőt, adtam 2. esélyt a barátnőmnek amikor több hónapon át csalt és azt kell mondjam, ez volt a legjobb döntés amit valaha hozhattam. Rájöttem, hogy a hűség nem létezik, kész, ennyi, ezt el kell fogadni.
Amióta átformáltam magam, azóta olyan szabad vagyok lelkileg mint még soha, nem várok el hűséget, nem is akarom, hogy hűséges legyen, mert a nők, genetikailag hűtlenek, a férfiak inkább csak ösztönből hűtlenek.
Na mindegy, a lényeg, hogy a barátnőm azzal bszik akivel akar, engem nem érdekel. Szerintem te is kelj fel az álomvilágból, ideje ébredned....hűség, ugyan kérlek....illúzió.🤭😅
Az üzeneteikből már lehet következtetni, hogy igazat mond-e a párod. Ha nem akarja megmutatni, az már gyanús. Mondd meg neki, hogy tisztán akarsz látni, ez szükséges a döntésedhez, hogy hogyan tovább, és hogy "jó pont neki", ha önként megmutatja, akkor is, ha sáros, mert akkor nagyobb az esély, hogy megbocsátasz. Ellenkező esetben viszont nem vagy hajlandó megbocsátani. (Nyilván nem kell komolyan gondolnod ezt, az a lényeg, hogy színt valljon.)
Hogy aztán tényleg adsz-e neki második esélyt, a te döntésednek kell lennie. Sajnos a többségre igaz, hogy ha egyszer megtette, meg fogja tenni újból. (Csak akkor már óvatosabb, körültekintőbb lesz.) Lehet, hogy nem sok idő múlva, de lehet, hogy csak évek múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!