Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas után lehet jó egy kapcsolat? Létezik masodik esély?
Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 21:48
1/20 anonim válasza:
Én nem adnék. Aki megcsalja a másikat, az paraszt és sosem fogom elhinni neki hogy "többet nem fordul elő".
3/20 anonim válasza:
Egy másikkal igen, lehet jó a kapcsolat 😂 de nem azzal a patkánnyal
4/20 anonim válasza:
Nem. Ha egyszer megrendül a bizalom, akkor ott nálam vége van.
5/20 anonim válasza:
Nem, mert akkor megússza a dolgot tehát nincs következmény, vagyis újra megpróbálhatja…
Én megpróbáltam amúgy de nem lehet az ilyet megbocsátani, örökké egyenlőtlen marad a mérleg.
7/20 anonim válasza:
ismerek olyan párt, akik gyorsan összeházasodtak, külföldre költöztek, miután kiderültek a dolgok, h. majd új lapot kezdenek és élnek boldogan, mint a mesékben... 2 éven belül el is váltak.
9/20 anonim válasza:
Nálunk egyelőre működni látszik, de mi utána 2 évig külön voltunk, másfél éve újra együtt.
10/20 anonim válasza:
A bizalom hiányozni fog, az nem jön vissza sose. Lehet jól együtt élni meg lehet jó a szex, de a tüske mindig ott lesz és mindig figyelni fogja a megcsalt fél, hogy a másik épp mit csinál és kivel. És a legkisebb gyanús jelre is elindul majd a találgatás, a gyanúsítgatás. És aki egyszer megcsalt, az 99%-ban újra fog próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!