Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen valóban létezik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen valóban létezik?

Figyelt kérdés

Egy valamit nem tudok hova tenni, kiváncsi vagyok ki mit gondol.

Sokszor olvasni ebben a kategóriában olyan kommenteket hogy valakit megcsaltak, majd végül ez tette boldogabbá a házasságot. Nos, azt a részét értem hogy hűtlenkedőnk teper ezerrel ha lebukik, több figyelmet fordít, szentel a párjának utánna. De őszintén, ez valóban képes feledtetni a sérelmeket? Vagy ez csak egy látszat a külvilág felé? Vagy naivitás? Hiszen szerintem szörnyű ha ez kell ahhoz, hogy jó legyen egy házasság. Utólag könnyű teperni, azt gondolom... miért nem tudunk olyan kedvesek, figyelmesek lenni egy ilyet megelőzően? Miért csak akkor, ha fenyeget a veszteség? Valóban fontosak lehetünk a másiknak, ha megtesz velünk egy ilyet? És most nem az olyan házasságokra gondolok amik már a szakadék szélén álltak, szex már szinte nem is volt, vagy intimitás. Itt arra gondolok, mikor komolyabb problémák nem voltak a házasságon belül, majd mégis engedett az egyik fél a csábításnak. Tényleg lehetséges egy ilyen után tiszta lappal indulni?

2018. máj. 20. 00:41
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem létezik ilyen. Én voltam a szerető esetünkben. Amikor kiderült nem volt kérdés, hogy a feleségével marad. Fél évig gyilkolta az asszony, aztán jobb lett a kapcsolatuk ideig-óráig. Megteremtette az egyensúlyt nagyjából otthon. És most megint utánam járkál. Az emberek alaptermészete nem változik, max a ruháik cserélődnek le.
2018. máj. 20. 01:15
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Bizony, sőt még olyan is létezik, hogy nem a megcsaló, hanem a megcsalt fél kezd el teperni. Persze a kérdés ilyenkor is ugyanaz: miért csak akkor, amikor jött a vetélytárs, miért nem előbb?
2018. máj. 20. 01:19
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Az oké, hogy teper, csak semmi értelme, mert szarból várat nem lehet építeni. (Csak szar-várat ami kifelé szép, de belül még rohadt büdös)
2018. máj. 20. 01:23
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

szerintem ez a sima párkapcsolatokra is igaz, nemvsak a házasságokra.

lebukik, aztán tagad, teper, megkéri a nője kezét, akitől korábban effektíve rosszul volt.

vagy ha házasok, bevállalnak gyorsa egy kapcsolaterősítő gyereket, szegény gyerek...

a vélemény az, hogy ezek sosem őszinte, szívből jövő gesztusok, éppen ezért hamisak,m és végtelenül egocentrikusak, egy célt szolgálnak, az illető menteni próbálja az irháját, ezért a azínjáték.

mivel érzelmileg ez egy nagy megrázkódtatás, a párja belekapaszkodik ebbe, hogy hát biztos szereti őt a másik, csak megingott, elhiteti magával, hohy minden oké.

hozzámegy, szül neki stb.

összezárnak, egymásba kapaszkodnak, DE ez csak ideig-óráig tart.

a lufi kipukkad, mert a megcsaló fél nem bír örökké szerepet játszani, ráébred, hogy valójában csak valamiféle zavaros hálát érez a párja iránt, hogy megbocsátott neki, DE az nem szerelem, nem tiszta szeretet.

azok a nők, akik megbocsátanak, pár hét vagy hónap elteltével rájönnek, mire is mondtak igent, kitisztul az agyuk, és a fájdalom újra és újra felbukkan majd bennük, mint egy kiírthatatlan szörny.

sosem fogják elfelejteni, részükről is megkezdődik a színészkedés, tele elfojtásokkal, hamis mosolyokkal.

a haláltékuk mögött ott csicsereg a kritikus és józan belső hangjuk, hogy mi van, ha újra megteszi, és hogy tehette meg, ha szeret, mi van, ha nem is szeret, csak azt a kényelmet, amit nyújtok neki, és nincs kedve, ereje mással újra kezdeni?

mert ez a használás és kihasználás a köbön, ha valaki azért marad a társával, mert kap pinát, vacsorát, lelki szemetest.

2018. máj. 20. 05:35
 5/8 Bence_ ***** válasza:
67%

Megcsaló rájöhet, hogy másként akar élni.

Megcsalt is rájön, hogy a kapcsolat rosszul működött, pl hazudtak egymásnak.

Mind ketten változnak és így változik a kapcsolatuk is.

Jelenre érdemes figyelni, most jó nekem?

Ha valaki keseregni szeretne, az egoját siratni akkor az tudja egy masik kapcsolatban is. Ha tovább lépni akkor akár megteheti így is, hogy együtt lépnek.

2018. máj. 20. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Utolso,ez tortent nalunk is.

Ferjem is en is valtoztattunk,o tenyleg megbanta.

Szakitott a novel,aki nehezen viselte,ezert megnehezitette a dolgunkat ..

En figyeltem a jeleket,de 8 ev eltelt,es semmi gyanus azota se...

Szoval nem mindig igaz,h kutyabol nemlesz szalonna...

De biztos jonnek a huhogok,h ok nem ,ok kidobtak volna,biztos megcsalt megint ,cdak nem tudok rola stb..

8 ev telt el azota.

Tudja mit veszithet.

Mellesleg 31 ev hazassag nem kis ido.

23 sem...amikor tortent...

2018. máj. 20. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:
37%

én nem adnék több esélyt annak, aki megcsal.

mert nem.

ez szerintem egyike azon dolgoknak a világon, amiket magyarázni sem kell.

ha mégis, akkor csak annyit; a méltóságom nem engedi.

2018. máj. 20. 17:51
 8/8 anonim válasza:

En semmikep nem bocsátanam meg barmennyi ido elteltevel sem. Akármennyi ideje vagyunk együtt kidobnam. Mindennek van oka igy a megcsalasnak is. Hiaba probalnank megbeszelni a dolgokat en nem tudnek megbizni tobbe benne pedig egy kapcsolat alapja a bizalom (mondja ez az elcsépelt szoveg, ami nagyon igaz is) Akármennyire teperhetne utana hidegen hagyna a dolog.

14/L

2018. máj. 22. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!