Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan baràti kapcsolat, ahol mindig az egyik csalàd keresi a màsikat? Vagy ez megcsalàsra utalhat?
Figyelt kérdés
Emellett minden hétvégét együtt töltenek. Vélemény?2021. márc. 18. 19:11
3/7 anonim válasza:
Kérdező, próbáld meg ezt kicsit jobban leírni, mert tanácstalanok vagyunk, mi a kérdésed.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha van 2 csalàd,es abbol az egy alany minden nap keresi a mâsik csalâdot, es ennek hatâsàra minden hétvégét együtt töltenek. Normàlis-e hogy egy barati kapcsolat ilyen szoros legyen?
2021. márc. 18. 19:27
5/7 anonim válasza:
Én azt hittem, mindenki megcsal mindenkit mindenkivel.
Amúgy ez elég pióca stílus, amit írsz a válaszodban, kérdező.
És mi az, hogy együtt KELL tölteni valakikkel időt?
Külön család vagytok: ha hívogatja a másik családból vmelyik fél a párodat, és ennyire össze vagytok velük nőve, az szerintem is minimum érdekes.
A másik család "másik felét" ez nem zavarja?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen. Össze vannak nőve a csalàdok. Nekem is fura. Van ebben kivetnivaló? Ugye nem csak én làtom ugy, hogy igy a csalàdoknak nem marad csalàdi életük, és ez fura?
2021. márc. 18. 19:49
7/7 anonim válasza:
Engem rettenetesen zavarna, és az még jobban, ha a társamat hidegen hagyja a problémám és nem hajlandó velem meg a gyerekünkkel időt tölteni annak ellenére sem, ha jeleztem, hogy ez nekem fontos volna. Elgondolkodtató, hogy neki erre nincs igénye...? Mióta? Miért? Mit mond erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!