Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit tegyek? 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? 4 éves kapcsolatom ért véget két hónapja, de neki már van barátja. Megcsalásról szo sem volt! Szoktunk beszélgetni, néha mélyebben, néha nem. Szombaton találkozunk. Távkapcsolatban éltünk, ezért oda-vissza 600km-t vezetek.

Figyelt kérdés
Mit csináljak ott, élőben, hogy visszanyerjem a szívét? Valakivel volt már ilyen? Csak építő jellegű tanácsokat várok, olyat légyszi ne, hogy “lépj túl rajta” stb. Mik azok a módszerek, amikkel újra akarni fogja? Sajnos nem mutattam ki az érzéseim, azért lett vége. Nem hiszi el, hogy változtam. Hogy bizonyítsam ezt neki?

2020. nov. 4. 23:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog tetszeni, amit írok meg nyugodtan le is lehet pontozni, de ez az igazság. Ha egy kapcsolatnak vége van akkor okkal van vége, el kell engedni. Ha erőlködsz csak magadnak okozol szenvedést, de semmit nem fogsz nála elérni az ég világon. Meg amúgyis, a nőknek az kell, aki elérhetetlen (férfiaknak is), nem az aki könyörögve a lába előtt hever. Emellett ő már valszeg teljesen túllépett rajtad, ha új kapcsolata van :/

Inkább dolgozd fel a veszteséget (tudom, hogy brutál nehéz) aztán keress valaki mást, aki hozzád való és nem 300 km-re lakik. Távkapcs amúgyse egészéges hosszútávon.

Saját bőrömön tanultam, voltam hasonló helyzetben, mint te. Semmi értelme erőlködni, tovább kell lépni új utakat keresve.

Sajnálom, de ez a véleményem. Kitartás neked!

2020. nov. 4. 23:57
 2/19 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos az érved, és a világért sem pontoználak le, de érzem, hogy ő még akarja. A csávó, csak egy eszköz, hogy elterelje a figyelmét. Mindenképp elmegyek, valami tanácsod esetleg, amit megpróbálhatok?
2020. nov. 5. 00:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Háát esetleg kedveskedj neki valami aprósággal, amit tudod, hogy szeret. Mondd el neki mennyire hiányzik és, hogy változtál ilyesmi... Viszont könyörgésbe semmiképp ne csapjon át a dolog. Valahogy próbáld elérni azt, hogy érezze még mindig jól járna veled. Na és légy őszinte, játszmázni tényleg értelmetlen.

De ha megint nemet mond, fogadd el. Csak kikészíted magad lelkileg, kevés rosszabb érzés van ennél, mimt amikor nem érzed viszontszeretve magad.

(De ezektől függetlenül tartom az alapálláspontom és az első számú tanácsom az elengedés..csak a te érdekedben.)

2020. nov. 5. 00:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyutt vagytok 4 eve es meg mindig tavkapcsolat volt? Raadasul 2 honapja szakitottatok de te azert lemesz hozza. Bucsu dugast akarsz vagy mi? Ha eddig ennyire jutott a kapcsolatotok akkor ennek jobb veget vetni es annyiban is hagyni.
2020. nov. 5. 01:42
 5/19 A kérdező kommentje:
Ezeket mind akartam is. Annyira bonyolult az egész, de tudom, hogy nekünk még van jövőnk.
2020. nov. 5. 06:08
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy győzzem meg a változásomról.
2020. nov. 5. 07:13
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Okkal lett vége és okkal szakított. Lehet megunta a távot (nem hibáztatom).
2020. nov. 5. 07:30
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképp menni akarsz, akkor menj.

Ha eddig az "erőlködés " nem jött be, akkor mondd hogy elköszönni jöttél. Ezután próbáld meg nem keresni,ha nem jelentkezik, akkor engedd el ezt a dolgot.

Megalázkodni, érveket felsorakoztatni értelmetlen mert az nem jó, ha csak győzködés árán tudod visszaszerezni.

Még egy dolog..

Ha mégis sikerülne, hidd el,hogy nem lesz olyan, mint gondolnád. Egyszerűen nem fogsz tudni túllépni azon, hogy közben összejött mással.

Ez az első hullámvölgyben ki szokott jönni.

Folyton azon rágódnál,hogy vajon nem találkozgat e a másikkal is. Távkapcsolatban nehéz lenne bízni ezek után a másikban.

Amit inkább tennék a helyedben, az hogy hagynám egy pár hónapig ülepedni a dolgot. Ha nem kezdesz bele ismerkedésbe csak elfoglalod magad,egész hamar kitisztul a fejed és sokkal jobban fogod látni, hogy valóban van e dolgotok még egymással.

2020. nov. 5. 08:02
 9/19 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek! Viszont jövőre költöztem volna abba a városba. Sőt, még nyáron. El tudnám fogadni, de ha 4 évig ment, akkor nem hiszem el, hogy ne menne.
2020. nov. 5. 09:42
 10/19 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnam a valtozasomrol meggyozni?
2020. nov. 5. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!