Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit tegyek? 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? 4 éves kapcsolatom ért véget két hónapja, de neki már van barátja. Megcsalásról szo sem volt! Szoktunk beszélgetni, néha mélyebben, néha nem. Szombaton találkozunk. Távkapcsolatban éltünk, ezért oda-vissza 600km-t vezetek.

Figyelt kérdés
Mit csináljak ott, élőben, hogy visszanyerjem a szívét? Valakivel volt már ilyen? Csak építő jellegű tanácsokat várok, olyat légyszi ne, hogy “lépj túl rajta” stb. Mik azok a módszerek, amikkel újra akarni fogja? Sajnos nem mutattam ki az érzéseim, azért lett vége. Nem hiszi el, hogy változtam. Hogy bizonyítsam ezt neki?

2020. nov. 4. 23:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha nem ad esélyt, akkor sehogyan
2020. nov. 5. 10:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Sehogy. Elbaxtad. Ez nem annyibol all hogy “varjal meg Jutka fel evet annyit csak kibirsz nem”? Nem. Ti mar vartatok 4 evet. Neki ennyi eleg volt. Az kell neki aki melette van. Ezt nem most unta mar meg, hanem joval regebben, csak most szanta el magat hogy neki ez igy nem megy. Tehat nem. Nem szamit hogy te jovo nyaron mar koltoztel volna. Elbas^tad. Raadasul gyorsan tul is lepett rajtad. Nem nehez tavkapcsolat utan.
2020. nov. 5. 10:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Viszont akkor nem akarna most találkozni. Egy baj van, sokkal mélyebb ez a dolog, mint bárki is gondolná. Hülyének lehet nézni, persze, de attól így van.
2020. nov. 5. 12:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem néz hülyének senki ezért. A válaszolók többsége valószínűleg volt már szerelmes, csalódott stb..

Abban a helyzetben is, amiben most vagy, természetes, hogy nem látsz reálisan mindent.

Akárhogy is alakul ha egészséges gondolkodásod van, akkor te is ugyanúgy fogsz erre az időszakra visszagondolni,mint itt a többség most.

Amit erőltetni kell, az nem jó, sosincs jó vége.

Egyébként az fel sem merült benned, hogy akihez ennyire ragaszkodsz...

Hogy veled találkozik és új párja van...

Vajon mit mond majd neki...az igazat vagy valami hazugságot?

Szerinted hány ember viseli el az ilyen találkozásokat?

Ja...az exed, persze, menj csak...?

A volt párodnak elég érdekes gondolkodása lehet, bármelyik verziót is választja.

Vagy a másikat veszi hülyére/ vagy a másikat veszi hülyére.

És te ezt az embert látod tökéletesnek.

Ez csak nekem furcsa?

2020. nov. 5. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Aha. Szóval 2 hónapja pasija van, mégis talizni akar. Neked ez nem gyanús? Szegénykém.
2020. nov. 5. 15:34
 16/19 anonim ***** válasza:
a nők nagy részének akkor ér véget a kapcsoalta, amikor már megvan az új kanjelölt. Ezt tanuld meg. Háttérben szövik a nők a szálakat mindig
2020. nov. 5. 17:45
 17/19 A kérdező kommentje:
Fura nekem is, nagyon fura. Szimplán vissza akarom szerezni, mert a csávó egy rettentő alattomos, és álszent hülyegyerek. Szeretném, hogy legalább Ő ne csalódjon. Igen, nagyon rosszul esik, hogy csak 2 hónap, de ha megtehetem, legalább egy utolsó esélyt akarok adni kettőnknek, hátha megtörik élőben. 2 hónap nem olyan sok idő, hogy ne tudnának szétmenni.
2020. nov. 5. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:
csak bele ne ess a zaklatásba, hogy túltolod. Engem már jelentett fel nő 4 szerelmes levélért (hetente 1 csöp9gős, kedves levél). Nem lett semmi, de nem jó a rendőrségnek magyarázkodni, azért mert túl kedves vagy. Azok meg röhögnek, mert látják rajtad, de ugyanakkor komolyan is veszik és mondták, hetente van ilyen feljelentés, mert a legtöbb nő most már azért is szalad a rendőrségre, ha a párja csak csúnyán néz rá (kis túlzással).
2020. nov. 5. 18:55
 19/19 A kérdező kommentje:
Ez azért nem semmi. Sajnálom, hogy neked is így alakult, de ő ezt nem veszi annak. Amíg tudok, mindent meg teszek érte. Tudom, és tudat alatt ő is tudja, hogy én tudnám boldoggá tenni.
2020. nov. 5. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!