Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik boldog, igazán boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik boldog, igazán boldog kapcsolat ahol mégis megcsalás történt egyik fél részéről?

Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 18:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Biztos vagyok benne hogy nincs ilyen.
2021. aug. 27. 18:39
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Dehogy!
2021. aug. 27. 18:47
 3/14 anonim válasza:
48%

Jelen!

Megcsalás előtt azt èreztem, hogy boldog vagyok a kapcsolatomban, minden klappol, minden a helyèn van. Mègis megtettem. Mert legyezgette a másik a hiúságom, tetszett, hogy èszrevett, tetszett a figyelem, amit kaptam. Rájöttem, hogy a kapcsolatomból elvesztek az apró figyelmessègek ès ezt megkaptam újra - csak kívülről. De ettől függetlenül nagyon boldognak ès kiegyensúlyozottnak èreztem magam a kapcsolatomban - ès így èrzek mai napig. 😊

2021. aug. 27. 18:52
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
3#, a párod is ilyen boldog, hogy megcsaltad?
2021. aug. 27. 19:18
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

3

Ha hianyzik valami, máris nem vagy boldog.

Te csak altatod magad, mert megszokásból elkenyelmesedtel.

2021. aug. 27. 19:19
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

NINCS igazán boldog kapcsolat, ahol minden tökéletes, minden szuper, egy vita vagy hullámvölgy nincs soha. Legfeljebb az első pár hétben, amíg csak randizgattok.

Ezen az alapon minden kapcsolatba befér egy harmadik, amint összezörrennek.

A megcsalás egy döntés. Nem következménye annak, ha valami nem tökéletes. Aki csalni akar, az találni fog arra egy jó okot is, hogy miért jogos.

Más meg egy pocsék kapcsolatban is hűséges.

2021. aug. 27. 19:22
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

6

Van boldog kapcsolat. Attol mert van hullamvolgy, meg most nem beszelunk szakasz, még boldogak vagyunk ugyanúgy es szeretjuk egymast. Nem tudom, nálunk akarmin is vitaztunk eddig a sok ev alatt össze, sosem ereztem azt, hogy na most megyek es megdugatom magam massal, mert az megoldas lesz.

Az sosem megoldas. Ha nem jo valami, szet kell menni. Ahol kell egy harmadik, ott mindig hianyzik valami, ergo nem lehetsz boldog.

2021. aug. 27. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:
46%

#7:

Ez te vagy, más meg más. Van, akinek az újdonság hiányzik, a megcsalás izgalma, a csak kapcsolat elején átélhető hormonfröccs, a tudat, hogy másnak is kell, vagy épp megkaphat bárkit. Ezt egy tartós kapcsolatban nem tudja senki megadni a másiknak.

Másrészt te nem érezted azt, hogy megdugatod magad, de az te vagy. Rengeteg nő és férfi meg úgy tekint erre, hogy jól bosszút állt, majd ő megmutatja, hogy más bezzeg megbecsüli. Van, akinek egy nagy veszekedés kell, de egysejtűeknek elég egy kisebb vita.

Nem egyformák az emberek. Van, aki hűséges a végletekig, más meg fűvel-fával, és a két véglet között van ezer verzió. Az élet nem csak fekete és fehér.

A baj ott kezdődik, hogy a hűséges típus meg a csapodár egymással jön össze, és csak nyesik a másikat.

2021. aug. 27. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:
49%

"Van, akinek az újdonság hiányzik, a megcsalás izgalma, a csak kapcsolat elején átélhető hormonfröccs, a tudat, hogy másnak is kell, vagy épp megkaphat bárkit."

Ezt olvasni is gusztustalan volt. Köszönöm, de nekem a férjem eléggé megmutatja, hogy nő vagyok. Ha te sz*rul választottál, az már a te hibád.

2021. aug. 27. 22:24
 10/14 anonim ***** válasza:
95%
Igen az én ex szeretőm. Sosem tagadta, hogy jól működik a házassága. Idővel észrevettem mennyire a párja a mindene. Szolga mód teljesítette minden kívánságát. Ha szoba került piedesztalra emelte. Hogy miért csalta meg? Bosszúból. Valahol O is érezte ennek a kapcsolatnak az egyoldalusagat. O csak adott mindig a másik meg elvart mindig. De hát a csodálat felulirta nála a tényeket. Én sosem hittem volna, hogy ilyen van. Ennyire alá tud valaki rendelodni egy erősebb személyiségnek.
2021. aug. 28. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!