Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalas után lehet jó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas után lehet jó egy kapcsolat? Létezik masodik esély?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 21:48
1 2
 11/20 SSissykke válasza:
73%
Mi helyrehoztuk, 4 éve volt, hogy megingott a dolog, aztán azóta bizonyított, újra bízom, és mondhatom jobb, mint az elején. 11 éve vagyunk amúgy együtt. Mindenhol vannak nehéz időszakok.
2022. febr. 23. 09:19
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Aki megcsal, az már elengedte a kapcsolatot. Lehet, hogy egy ideig próbálkozott, meg akarta beszélni a problémákat, de már inkább úgy van vele, hogy oké, vele maradok, de már nem szeretem és ha jön jobb, dobom. Nem feltétlenül a vérében van a megcsalás, van olyan, hogy valaki megcsal valakit, aztán a következőket meg egyáltalán nem, mert azok jó kapcsolatok, vagy előbb szakít és utána lesz mással. Viszont azt a személyt, akit egyszer megcsalt, 100%, hogy megint meg fogja csalni, mert már nem is tekint rá szerelmeként, akivel le akarja élni az életét, csak valamilyen okból még vele van. Ha ez kiderül, és a párja azt mondja, jól van, semmi baj, megbocsátok, akkor azt fogja gondolni, hogy ja, ez ilyen könnyen ment? Nincs semmi következménye? Akkor legközelebb is csak bocsánatot kérek aztán úgyis elnézi, na mentem is lefeküdni megint mással. Úgyhogy ez már halott ügy és aki még azt is hiszi, hogy a párja már nem csalja, az csak nem tud róla. Vagy MÉG nem talált új embert erre a célra, de keresi és fog is találni.

Engem megcsaltak. Rövid ideig voltunk együtt és nem alakultak ki mély érzelmek, mégis utána több, mint egy évig bántott a dolog, már két éve történt és még mindig azért bennem van valahol mélyen az az érzés, amikor kiderült. Számomra az exem ott szűnt meg létezni, hogy ez kiderült, nemhogy még második esélyt adjak, lol :D

2022. febr. 23. 10:01
 13/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Minden kisebb-nagyobb civakodásnál előkerül és az orrodra kenik.
2022. febr. 23. 12:01
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon-nagyon-nagyon ritkán...
2022. febr. 23. 13:03
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem...
2022. febr. 23. 18:49
 16/20 anonim ***** válasza:
95%

Sokan tudnak látatlanban ítéletet mondani...

Szerintem amúgy nem igen lehet utána jó. A megycsaltnak ottmarad az állandó gyanakvás, még ha nem is akarja. A tudatalattiban biztos.

A megcsalónak meg, ha teljesen meg is bánta, akkor is marad a bizonyítási kényszer.

Ilyen megalkuvások mellett csoda lenne, ha igazán meg tud maradni.

2022. febr. 23. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg kizárt!Próbáltam.De soha többet nem is adnék esélyt sem senkinek.Időhúzás.
2022. febr. 24. 16:48
 18/20 anonim ***** válasza:
62%
Igen, ha a megcsalatott is képes magába nézni, hogy mennyire oka a megcsalásnak.
2022. febr. 24. 20:42
 19/20 anonim ***** válasza:
81%

Én annyira kötődtem az exemhez, hogy utána is vele maradtam, de csak 4-5 hónapig. Folyamatosan az volt az eszemben, hogy miket csináltak. Emlékszem hetekig nem tudtam elhinni, hogy becsaptak, azután ráeszméltem, nem mindenki érez bűntudatot/szégyent.

Ha jól tudom, 2 év után is együtt vannak, viszont nem irigylem a szeretőjét. Megcsalás előtt is sokat szenvedtem az exemmel, hiába próbáltam neki megfelelni. Az pedig hab a tortán, hogy valszeg az eszükben vagyok néha, mivel amiatt jöttek össze, mert én leléptem örökre:D

2022. febr. 24. 21:57
 20/20 anonim válasza:
Régen elhittem, hogy lehet, de többször is bebizonyosodott, hogy nem. Egy darabig még talán megy, de valójában már vége. El kell ezt fogadni és továbblépni.
2022. febr. 26. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!