Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy két ember hatalmas távolság ellenére nem csalja meg egymást?
1 évig volt hasonlóhoz szerencsém. 7 hónapig nem tudtunk találkozni, mert egy ország volt közöttünk. De nem volt belőle semmi baj. Senki nem csalta meg a másikat.
Bár ez egyénfüggő. Van aki úgy is megcsalja a párját ha gyakran láthatja és rendszeresen ki van elégítve, van aki meg soha nem tudna ilyet tenni. A te párodat és magadat csak te ismered.
Félfioldalról igen.
1. Impotens
2. Nem talál senkit.
3. Csóró. Nincs saját lakása, szobája, pénze szórakozásra.
Én 1 évig voltam távkapcsolatban a volt barátommal. A távolság miatt ment tönkre, bíztam benne nem ezzel volt probléma. Szerettem ő is szeretett és úgy voltam vele hogy minek aggódjak amiatt hogy megcsal vagy bármi, csak magamat stresszeltetném fölöslegesen. Ami miatt szétmentünk az az hogy nagy volt a távolság, egyetemre járt én dolgoztam nem tudtuk rendesen összeegyeztetni a találkozókat stb. Az elején még rendszeresen minden hétvégén felutazott vonattal Pestre 2-300 km-t miattam, a vége felére ez eléggé lecsökkent hogy 1-2 havonta örültem ha egyáltalán láttam. Nem lehetetlen rövid ideig, hosszabb távon nem lehet bírni.
20/l
Biztos hogy létezik.
Én férfi vagyok és teljes mértékben hűséges. Ha a párom is az, és neki is van gerince, akkor működhet is az ilyen kapcsolat. De sosem fogod tudni hogy a Te párod melyik csoportba tartozik. Nagyon jól tudják adni az ártatlant nők és férfiak egyaránt. Közben meg megy a félrfekefélés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!