Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik olyan hogy két ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy két ember hatalmas távolság ellenére nem csalja meg egymást?

Figyelt kérdés
1-2 havonta találkoznak. Mennyire lehet megbízni a másikban? Tapasztalatból?

2020. jan. 10. 13:15
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Szerintem, ha nagyon szeretitek egymást és megbíztok egymásban, akkor nem lehet semmi baj! de szerintem, mikor egyszer találkozol vele, hozd fel ezt a témát de csak szépen!! beszélj a hűségről, és kérdezd meg, hogy mennyire tekinti komolynak és erősnek a kapcsolatotokat! a lényeg, hogy ne érezze azt, hogy nem bízol meg benne vagy, hogy szakítani akarsz... fő a bizalom :)
2020. jan. 10. 20:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. Mi a kapcsolatunk elején 3 intenzív együtt töltött hónap után egy évig éltünk távkapcsolatban úgy, hogy ez idő alatt kb négyszer találkoztunk. (Más országban lakott) Amint beléptünk az unióba, száguldottam ki hozzá. Nem csaltuk meg egymást. Aztán a házasságunk közepén úgy alakult, hogy vissza költöztem Magyarországra, ő kb egy év múlva jött utánam. Aztán ő költözött ki Londonba, és akkor el is váltunk. De az együtt töltött 12 évünk alatt kb 3 évet voltunk távkapcsolatban és soha nem csaltuk meg egymást.
2020. jan. 10. 21:34
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Férfinál simán, de nőnél kizárt.
2020. jan. 11. 00:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Létezik. Itt vagyok én is. Sose csalnam meg a másikat semmilyen körülmények között sem.

A távkapcsolatot meg lehet bírni de nyilván a legjobb az együttélés lenne egy idő után.

2020. jan. 11. 06:06
 15/19 anonim ***** válasza:
13%
Igen: Ha nincs csábítás. Tudjátok"Apácazárdában könnyű rendes lánynak maradni."
2020. jan. 11. 18:32
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen, létezik. Ha a nő egész testes fekvőgipszben van a kórházban, közben a férfi a Nemzetközi Űrállomáson dolgozik.
2020. jan. 14. 14:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy nem teljesen a kérdésedre válaszolok. De tegyük fel, hogy a párod külföldön tanul fél évet, közben leveleztek, amikor lehet, találkoztunk, majd visszaköltözik és folytatjátok onnan, ahol tartottatok, összeházasodtok, lesz 2 gyereketek, gyűjtötök lakásra, nyaralásra, felnevelitek a gyerekeket, nyugdíjba mentek. És a nyugdíj első napján azt mondja, hogy te figyelj, 40 éve amikor ösztöndíjas voltam, az egyik buliban lefeküdtem valakivel, már a nevére sem emlékszem. És erre, 40 évvel a hátatok mögött azt mondod majd kb, hogy egészségedre.

Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy tök felesleges pont a megcsaláson paráznod. Ha igazán szeretitek egymást, akkor van esély, hogy együtt maradtok a távolság ellenére, ha nem, akkor meg tuti nem.

2020. jan. 14. 14:39
 18/19 anonim ***** válasza:
83%

a tesomék.

Most mar az egesz csalad kulfoldon van, de az elejen igy volt. Igaz a sogorom minden hónapba,vagy 3dik heten hazajott, de az elejen volt hogy2-3honapig nem johetett. De az keves.ideig tartott.

A szerelem annal nagyobb volt es izgalmasabb. Minden alakalommal osszejott egy-egy gyerek igy tobb mint 5gyerekuk van.

Jol vannak egyutt

2020. jan. 15. 12:26
 19/19 Csicsikusz ***** válasza:
29%
Ha teherbe ejted akkor nyugodt lehetsz nem fog megcsalni...elvégre mi más értelme van egy párkapcsolatnak ha nem a gyermeknemzés?! Boldogság? Elillan mint a fing! Aztán meg jön a boldogtalanság, ennyir erről... +Ha már távkapcsolatban vagytok ezt kihasználva simán lehetnek más barátnőid is csak akkor már érdemes beszerezni egy autót és külön telefont mindegyik baratnőhöz és cégesszállón élni a váratlan látogatások elkerüléséhez. Minden hétvégén masik nővel lehetsz és még nem is unatkozol közben ,van ennél jobb buli?! 😀
2020. szept. 12. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!