Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy két ember hatalmas távolság ellenére nem csalja meg egymást?
Létezik. Itt vagyok én is. Sose csalnam meg a másikat semmilyen körülmények között sem.
A távkapcsolatot meg lehet bírni de nyilván a legjobb az együttélés lenne egy idő után.
Bocs, hogy nem teljesen a kérdésedre válaszolok. De tegyük fel, hogy a párod külföldön tanul fél évet, közben leveleztek, amikor lehet, találkoztunk, majd visszaköltözik és folytatjátok onnan, ahol tartottatok, összeházasodtok, lesz 2 gyereketek, gyűjtötök lakásra, nyaralásra, felnevelitek a gyerekeket, nyugdíjba mentek. És a nyugdíj első napján azt mondja, hogy te figyelj, 40 éve amikor ösztöndíjas voltam, az egyik buliban lefeküdtem valakivel, már a nevére sem emlékszem. És erre, 40 évvel a hátatok mögött azt mondod majd kb, hogy egészségedre.
Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy tök felesleges pont a megcsaláson paráznod. Ha igazán szeretitek egymást, akkor van esély, hogy együtt maradtok a távolság ellenére, ha nem, akkor meg tuti nem.
a tesomék.
Most mar az egesz csalad kulfoldon van, de az elejen igy volt. Igaz a sogorom minden hónapba,vagy 3dik heten hazajott, de az elejen volt hogy2-3honapig nem johetett. De az keves.ideig tartott.
A szerelem annal nagyobb volt es izgalmasabb. Minden alakalommal osszejott egy-egy gyerek igy tobb mint 5gyerekuk van.
Jol vannak egyutt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!