Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hatalmas szerelmet is tökreheti a 100 km-es távolság?
Akár kevés akár sok igen.
Főleg ha ritka a találka, főleg ebben korban.
nem feltétlenül
a szüleim 500 km-re laktak egymástól :D
Nem a távolság, hanem a találkozások száma és az együtt töltött idő minősége számít.
Sajnos itt előjönnek az anyagi dolgok is.
Ha egyikőtöknek sincsen pénze sűrűn utazgatni, akkor a 100 km is sok, mert nem tudtok találkozni.
De ha van pénzetek, akkor az 1500 km sem sok, mert olyan messzire mondjuk másfél-két óra alatt el lehet jutni repcsivel, tehát akár naponta meg lehet járni oda-vissza.
Nekünk oda-vissza annyi, de heti 3 tali mellett is tönkre ment a kapcsolatunk mert megismert valakit helyben. :( Általában a távkapcsolatoknak ez a végük. Mindig előnyből indul aki közelebb van mert rengeteget számit a mindennapos személyes kontaktus, a fizikai közelség. :(
Nekem 50 km a határ. Még ezt is sokallom és most is hasonló helyzetben vagyok erősen gondolkozom, hogy belemenjek-e. Megéri-e. Aki nagyon féltékeny típus annak nem ajánlott szerintem mert távkapcsolat tud legkönnyebben megcsalni. Persze nem ebből kell kiindulni, de sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!