Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megerdemli a masodik esélyt?
Figyelt kérdés
A párom csokolozott fel eve egy lannyal akit 8 eve ismer, egy buliban. En ezt tegnap elott tudtam meg,ugy,hogy nekem kellett rajonni. Nem tudok nélküle élni, viszont nagyon fáj amit tett.2022. jan. 17. 08:21
1/8 anonim válasza:
Ha neked megéri adj neki esélyt. Egyedül a te elvárásaidnak kell megfelelnie.
2/8 anonim válasza:
Én elengedném. Fél évig hazudott neked, nem ez lesz az utolsó ilyen eset. Az ember nem csalja meg a párját, ha tényleg szereti, jobbat érdemelsz egy gerinctelennél, aki összetöri a szívedet, hazudik neked. Tudsz nélküle élni, ne add fel önmagad. :(
3/8 anonim válasza:
Azelőtt is éltél, hogy megismerted volna, azt is túléled ha már többé nem az életed része. Ha van egy kis eszed akkor nem adsz neki még egy esélyt, de ha szeretnéd sokkal tovább húzni a szenvedést akkor a te életed, úgy rontod el ahogy jólesik.
4/8 anonim válasza:
Nálam nem kapna. És nem a csók miatt. Én megmondtam a páromnak, hogy nagyon szeretem, annyira, hogy akár egy ilyen buli hevében történő megcsalást is meg tudok bocsátani. De a titkolózást nem. Számomra ez megalázóbb lenne, mint maga a csók.
5/8 anonim válasza:
Ez semmi. Érdemel még egy esélyt.
6/8 anonim válasza:
Neked kell érezned, mit engednek meg az elveid.
7/8 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Eléggé helyzet függő. Amennyiben egyébként boldog házasságban/párkapcsolatban éltek, esetleg gyerek, hitel stb. van én ennyit megbocsájtanék, ha egyszeri eset.
Fiatalon nem bocsájtottam volna meg (tini kapcsolat).
8/8 anonim válasza:
Mondjuk a tiniknél jobban elnézném hogy még nem tudnak felnőttként viselkedni.
Egy felnőttől elvárom hogy ne viselkedjen így. Ha gyerekek is vannak a képletben és megtudod neki bocsátani akkor erős megkötésekkel érdemes adni neki egy második esélyt. A gyerekek miatt. Egyébként meg rúgd ki a ge.cibe és találj egy rendes férfit/nőt. Túl rövid az élet ahhoz hogy egy hülyéhez láncoljuk le magunkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!