Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után létezik újrakezdés? Második esély?
Figyelt kérdés
#Van második esély? Létezik újrakezdés?
2023. máj. 12. 12:10
1/18 anonim válasza:
Vannak, akiknél létezik, pl. akik nagyon kétségbeesett lúzerek, vagy akiket összekötnek az anyagiak.
2/18 anonim válasza:
Soha ne tegyél ilyet. Nincs második esély.
4/18 anonim válasza:
Valaki képes rá, valaki nem.
Én 3 kapcsolatban lévő pasival voltam, abból 2 lebukott. Mindkettő megígérte a párjának hogy ilyen többet nem lesz. Az egyik a háta mögött kinevette, a másik viszont tényleg betartotta.
Én azt mondom egy alkalom után adnék esélyt. De ha az már kapcsolat volt, akkor biztosan nem.
5/18 anonim válasza:
Egyszer csináltam ilyet, de értelmetlen volt. Pár hónapig kinlodtunk aztán végleg szakítottunk.
6/18 anonim válasza:
Vannak valtozatok, fokozatok, mufajok. Ha nem egy megcsalasra berendezkedett ferfi, nalam van. Csak pl ha beleszeret, nagyon odalesz valakiert, hiaba nem o akarta, megtortent, ott szenvedes aran mondana le, az harom embernek rossz.
7/18 anonim válasza:
Amennyiben valakinek képes bevenni a gyomra hogy más kufircolt az ember miközben Ő otthon várta akkor hajrá...
És ezzel a tudattal együtt élni tovább vele sőt még alá feküdni is újra akkor hajrá....
9/18 anonim válasza:
Páros lábbal rúgnám ki az ilyet.
10/18 anonim válasza:
Van, persze. Kérdés, hogy menyire őszinte a megbánás és a megbocsátás, vagy inkább mennyire érdekvezérelt. Én azt gondolom, hogy maximum ideig óráig működhet, mert a bizalom ilyenkor odalesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!