Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit éreznétek/tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznétek/tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A férjemről tudni illik, hogy többször lebukott előttem hogy írogat más nőkkel, fizikai kontakt beszélgetésből sem derült ki, de kétes üzenet váltások történtek mindegyikkel kapcsolatban. Na most letöltött egy új alkalmazást az instagrammon belül ahol ugyan úgy be lehet követni embereket. És az első dolga az volt h az utolsó nőt akivel kiderült beszélgetése azt bekövesse. Én természetesen balhéba fordultam. Ő azt mondja hogy ilyenen balhèzni kész vicc. mit tettetek volna?

( nem az a kérdés h az első lebukásnál már lapátra kellett volna tennem, én is tisztába vagyok a saját hülye fejemmel hogy nem kellett volna megbocsájtanom neki de ez nem ilyen egyszerű)

tegnap 14:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Nincs önbecsülésed. Egy lábtörlő szintjére helyezed magad, ha vele maradsz. Vagyis már most is azon a szinten vagy, de ha lenne eszed, kidobnád.
tegnap 14:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem egyszerű?A másik kapcarongyának lenni jobb??

Igen, tudjuk, dehátszereted.És mit érsz vele ha minden más nő jobban érdekli tőled?Semmit.Hiába vagy oda érte, ha nem vagy elég neki.

Tűrjed akkor szépen csendben.

Én biztosan nem tenném.Még ma kibsznám mint macskát szrni.

tegnap 14:57
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél olyan mint én. Exem elhitette velem hogy ő csak nőkkel pontosabban akkor "lányokkal" tud csak beszélgetni. Nem tetszett nekem hogy csajokkal barátkozik állítása szerint. Állandóan vitatkoztam vele emiatt féltékenykedtem persze én voltam a hülye idióta aki kitalálja a baromságait és kb másnak is így vélekedett erről. Aztán szépen megcsalt egy ilyen baráttal majd mikor ott hagytam még akkor is azt akarta velem elhitetni hogy bolomd vagyok és maradhatnék. Ez a süket duma többet nem játszik nálam ha valaki csak nőkkel pajtizik az kuka.
tegnap 15:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi önbecsülés nélküli nőt, mint amennyi ezen az oldalon van.....Megvetésre méltó.
tegnap 15:10
 5/17 A kérdező kommentje:
A ,,de hát szeretem” ebben az esetben nem érvényes dolog nálam. Csak szeretet vagy szerelem miatt nem maradnék vele. A nem egyszerű más dolgokra értem átfogóbban gyerekre és pénz ügyi vonzatra. De ettől független a tartalma amit át adni szeretnél szeretnétek mind igazan és megálljàk a helyüket. Tisztában vagyok a saját bolondságommal
tegnap 15:12
 6/17 A kérdező kommentje:
És kimondottan erre a szituációra tettem fel a kérdésem, hogy ezen ti is felháborodnátok ennyi eszement megbocsájtás és vissza fogadás után?
tegnap 15:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, hogy igen, kuka!
tegnap 15:27
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

És a gyereknek ugyan mi a jó abban, hogy látja napi szinten a kedves apuci viselkedését és a hatását rád?Semmi de semmi előnye nem származik belőle.Hátránya annál több.Megtanulja, hogy így is lehet viselkedni emberekkel büntetlenül.Ilyen emberré akarod nevelni?De az sincsen kizárva, hogy egy életre megutálja az összes embert.

Az anyagiakról meg annyit, hogy mielőtt szülsz, megteremted te magad a gyerekhez szükséges pénzt, és nem a másikra támaszkodsz.

Ezen a világon csak egy dolog biztos, a halál.A házasság sosem lesz az és nem is volt.Nem a mesekönyveket kellett volna forgatni kérdező.A valóság egészen más.Most már megtapasztaltad a saját károdon.

És jelenleg nem azzal kellene foglalkoznod, hogy jogos-e a felháborodásod, mert hagytad magad ismét hülyének nézni.És ugyanilyen naiv,ostoba emberek reakcióira várni.Attól a te helyzeted nem fog javulni, ha mások is ugyanolyan hülyék voltak, mint te.

Ideje lenne a kiúton törni a fejed, nem a jellemtelen "Béla" tettei miatt sírni.

tegnap 15:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ennyi a kerdes: nem haborodnek fel, mivel eddig is mindent megtehetett velem, mert hagytam. Nem csodalkoznek rajta.

Ha ertelmes valaszt is akarsz: anyagiak, gyerek, oke. Ha kulon nem megy, maradj vele, es hunyj szemet felette. De akkor ne haborodj fel. Vagy ujits be te is valakit.

tegnap 15:50
 10/17 A kérdező kommentje:

Milyen jó hogy ezt leírtad. Nem is mertem volna gondolni, hogy a lényegre fogsz válaszolni nem pedig próbálod kitalálni a háttér sztorit…. Hogy milyen kár hogy mielőtt szültem nem teremtettem meg az anyagit most meg itt csüngök valakin aki egy jellemtelen Béla…

Nem tudod a háttér történetet! Nem vagy az én helyemben! Nem egy homokozóba szartunk hogy legyen az arcodon bőr engem le minősíteni!

És utólagosan mint fentebb is leírtam magam is eltudom dönteni a saját eszem mértékét. De örülök neki hogy te ilyen klassz ember vagy és irányítottan sínen van minden körülötted mert te biztos az agy működési rendszeréről szóló könyveket olvastad mindig! Mert ugye ez fontos meghatározó hogy milyen jellegű könyveket olvastunk. Istenem…

tegnap 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!