Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznétek/tennétek a helyemben?
A férjemről tudni illik, hogy többször lebukott előttem hogy írogat más nőkkel, fizikai kontakt beszélgetésből sem derült ki, de kétes üzenet váltások történtek mindegyikkel kapcsolatban. Na most letöltött egy új alkalmazást az instagrammon belül ahol ugyan úgy be lehet követni embereket. És az első dolga az volt h az utolsó nőt akivel kiderült beszélgetése azt bekövesse. Én természetesen balhéba fordultam. Ő azt mondja hogy ilyenen balhèzni kész vicc. mit tettetek volna?
( nem az a kérdés h az első lebukásnál már lapátra kellett volna tennem, én is tisztába vagyok a saját hülye fejemmel hogy nem kellett volna megbocsájtanom neki de ez nem ilyen egyszerű)
Igen, könnyebb megsértődni, mint elgondolkodni.
A férjecskéd tettein is csak megsértődni tudsz, de gondolkodni azon nem, hogy hogyan kellene megelőzni, hogy a jövőben is hülyének nézzen.
És az elég lényeges bizony, hogy anyagilag függővé tetted magad a gyerekkel együtt egy jellemtelen fasztól.Mert elhitted, hogy a házasság mindenkinél egy életre szól.Ez volt a mesekönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!