Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit éreznétek/tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznétek/tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A férjemről tudni illik, hogy többször lebukott előttem hogy írogat más nőkkel, fizikai kontakt beszélgetésből sem derült ki, de kétes üzenet váltások történtek mindegyikkel kapcsolatban. Na most letöltött egy új alkalmazást az instagrammon belül ahol ugyan úgy be lehet követni embereket. És az első dolga az volt h az utolsó nőt akivel kiderült beszélgetése azt bekövesse. Én természetesen balhéba fordultam. Ő azt mondja hogy ilyenen balhèzni kész vicc. mit tettetek volna?

( nem az a kérdés h az első lebukásnál már lapátra kellett volna tennem, én is tisztába vagyok a saját hülye fejemmel hogy nem kellett volna megbocsájtanom neki de ez nem ilyen egyszerű)

tegnap 14:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Igen, könnyebb megsértődni, mint elgondolkodni.

A férjecskéd tettein is csak megsértődni tudsz, de gondolkodni azon nem, hogy hogyan kellene megelőzni, hogy a jövőben is hülyének nézzen.

És az elég lényeges bizony, hogy anyagilag függővé tetted magad a gyerekkel együtt egy jellemtelen fasztól.Mert elhitted, hogy a házasság mindenkinél egy életre szól.Ez volt a mesekönyv.

tegnap 16:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, már tudja, hogy bármit megtehet úgyis elnézed neki, nem lesz semmi következménye, berágsz rá egy ideig és ennyi. Már meg sem próbálja titkolni miket csinál
tegnap 16:20
 13/17 A kérdező kommentje:
A meg sem próbálja titkolni alatt mit értesz pontosan? Egyébként igen igazad van mint mindenkinek itt csak a stílus a felháborító nem a mondandó amin meg vagyok sértődve! :)
tegnap 16:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Arra értettem, hogy ugye amit letöltött új alkalmazást, azt bárki megtudja nézni és egyből látod, hogy követi azt a nőt. Nem mondom jobb az ha titkos fiókból csinál ilyet vagy bármi, de így nekem teljesen úgy jön le nem érdekelte annyira, hogy ezt így elrejtse vagy nem félt attól, hogy kiderül. Mindenesetre nem tudom hogy éltek, de én a helyedben megmondanám neki azt csinál amit akar innentől. Én kvázi egy lakótársnak tekinteném ezek után, aztán meg ne enyhülj meg neki az első kedvességeknél.
tegnap 17:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Otthagynám.
tegnap 18:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Bennem is ilyen gondolatok fogalmazódtak meg. De egyenlőre csendben vagyok, agyalok hogyan lépjek ki ebből, pontosabban hogy merre is menjek hogyan oldjam meg.
tegnap 20:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha nem tudtok hova menni, akkor lehet ki is használja, hogy ki vagy szolgáltatva. Úgy van vele úgy se mész máshova.
tegnap 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!