Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben hagynád veszni a pénzt vagy kockáztatnád, hogy lebuksz a feleséged előtt?
Egy lakásos prostinál jártam, és miután kifizettem még maradt nálam kb.90 ezer forint készpénz. Otthon vettem észre, hogy a tárcám teljesen üres. Csak wc-re mentem el nála, az vagy 2 perc volt, ezek szerint ennyi elég volt neki. Más nem lophatta el, mert a tárcám a helyén volt, csak a pénz hiányzott.
Viszont ha feljelentést teszek, a feleségem megtudhatja a részleteket. Ha nem teszek feljelentést ennyi pénz hiányával már nem tudok elszámolni a feleségemnek. Ha azt mondom,hogy máshol lopták el feltűnő lesz miért nem teszek feljelentést? Mit tegyek?
"Tudom nélkülözni/előteremteni, csak akkor az lenne a kérdéd hogy a félretett pénzből hová lett 90ezer, de ezt már leírtam egyszer csak látom nem ért célba."
Teljesen fogyatékos az emberünk, hagyjátok! 😂😂😂
Bárcsak lebuknál hangos csattanással...
Amúgy meg ha esze volt a prostinak, meg a stricijének, mert mindegyiknek van stricije, akkor nemcsak a pénzed lopta el, hanem az irataidat is lefotózta... Úgyhogy ha ugrálsz, becsengetnek egyik este a feleségedhez...
Jobb esetben a bankkártyáidat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!