Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bocsátottál már meg valakinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsátottál már meg valakinek, aki megcsalt?

Figyelt kérdés

Tudom, általános téma, nem hiba, döntés. Mindig azt gondoltam, sosem tudnék folytatni egy kapcsolatot ilyen árulás után.

De 11 évet éltem ezzel az emberrel. És egészen eddig, soha, egyetlenegyszer sem fordult meg a fejemben elhagyni őt. Most mégsem tudom, mitévő legyek.

Történt már ilyen veletek? Képesek voltatok megbocsátani? Működött tovább a kapcsolat?

Köszönöm a válaszaitokat.

30/Nő

tegnap 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, történt ilyen. 3 éve voltunk együtt. Szeptemberben derült ki, én meg Karácsonykor el akartam jegyezni. Megbocsájtottam, de fölösleges volt, ugyan úgy nyomta.

Most viszont 15 éve házasok vagyunk, nem válnékk el a 2 gyerek miatt. Ha akar, menjen, de maradjon egyben a család.

tegnap 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsájtottam. Pár hónapig még működött, utána szétmentünk. Ott kellett volna hagyni azonnal, tanultam a hibából.
tegnap 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsátottam, mert az ilyen ember nem jelent számomra annyit sem, hogy haragudjak, gyűlöljem. De természetesen akkor és ott szakítottam, aztán teljesen kizártam az életemből. Mivel utána is keresett, kénytelen voltam letiltani mindenhol. Soha nem folytatnék ilyen emberrel kapcsolatot. Semmmi értelmét nem látom. A bizalmat amit megadtam, eljátszotta, szóval nincs tovább. Ennyi.
tegnap 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsájtottam. És elváltam, soha többé nem tudtam volna megbízni benne.
tegnap 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyutt maradtunk. Nincs azota problema.
ma 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!