Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bocsátottam meg magamnak, hogy megcsaltam és megbántottam valakit, akit valaha szerettem? 26N
Feküdj le még néhány pasival, úgyhogy párkapcsolatban vagy.
A sokadik után már nem lesz lelkiismeret furdalásod
Kíváncsi lennék rá,hogy fordított esetben milyen kommentek jönnének.
Mondjuk,ha egy 26 éves férfi kérdezné ugyanezt.
Gondolom akkor a férfi egy született szemét disznó lenne.
Ha megbántottam valakit és lelkiismeret furdalásom van akkor minél hamarabb felkeresem, elmondom mit tettem és bocsánatot kérek. Megkérdezed, hogy tehetsz-e valamit érte és nem magadért és elfogadod a döntését.
Hibáztál, vállalod a felelősséget és elfogadod a döntését. Persze lehet reménykedni, hogy lesz folytatás, de abból induljál ki, hogy elcseszted.
4 válaszolóval egyet értek, le kell vonni a konzekvenciákat, biztosan volt előzménye a megcsalásnak, de az is lehet, hogy kihasználtad a lehetőséget ami szerinted csak nagyon ritkán adatik meg. Normális értékrendű emberekben a vészcsengő azelőtt szólal meg mielőtt cselekednél, ha nem voltál drog vagy alkoholos befolyásoltság alatt akkor mondhatni szándékosan cselekedtél, volt választási lehetőséged.
5-ös: pontosan, a kettős mérce nagyon durva.
Kérdező: felejtsd el, lépj túl a dolgon, meg nem történté már úgysem tudod tenni a dolgot.
A megcsalásnál undorítóbb, féreg dolog egyébként kevés van a világon. Számomra abszolút gusztustalan és elfogadhatatlan. Lehet szakítani, ki lehet lépni egy kapcsolatból, de aki képes a másik háta mögött hasonlóra, attól én nem sokat várok más területen sem. Véletlenül megcsalni meg nem lehet senkit, ez nem egy "jajj hát így történt" dolog, hanem teljesen tudatos és mindkét fél beleegyezik. A megcsaló és akivel megcsalja a párját is. De mindegy, majd idővel változik a dolog, hoztál egy szar döntést ennyi.
#3 Vagyok
Ugyanezt gondolom fordított esetben is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!