Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan bocsátottam meg magamna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsátottam meg magamnak, hogy megcsaltam és megbántottam valakit, akit valaha szerettem? 26N

Figyelt kérdés

ma 10:03
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
hogyan bocsássak meg magamnak?
ma 10:06
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Feküdj le még néhány pasival, úgyhogy párkapcsolatban vagy.

A sokadik után már nem lesz lelkiismeret furdalásod

ma 10:10
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Te is csak emberből vagy és hibázol, teszel olyan dolgokat, amit amúgy elítélsz. Fiatalon én is csináltam csúnya dolgot, igaz nem pont megcsalás, de hasonló. Utána sok évig emésztett a dolog és utáltam magamat érte, hogy ezt hogyan tudtam megcsinálni stb. Túl kell lépni, igen hibáztál csúnya dolog volt, kész. Nem feltétlen itt a megbocsátáson van a hangsúly inkább a túllendülésen szerintem, meg a tanulságon, hogy mostmár soha nem csinálnál ilyet és változtál.
ma 10:12
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
"valaha szeretted" - de már nem szereted. Aki a múltban él az sheggel megy a jövőbe! Oka volt a félrelépésednek, tárd fel magadban az okot, a miérteket és szűrd le belőle a konzekvenciákat s annak megfelelően alakítsd a jövőd!
ma 10:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék rá,hogy fordított esetben milyen kommentek jönnének.

Mondjuk,ha egy 26 éves férfi kérdezné ugyanezt.

Gondolom akkor a férfi egy született szemét disznó lenne.

ma 10:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha megbántottam valakit és lelkiismeret furdalásom van akkor minél hamarabb felkeresem, elmondom mit tettem és bocsánatot kérek. Megkérdezed, hogy tehetsz-e valamit érte és nem magadért és elfogadod a döntését.

Hibáztál, vállalod a felelősséget és elfogadod a döntését. Persze lehet reménykedni, hogy lesz folytatás, de abból induljál ki, hogy elcseszted.

4 válaszolóval egyet értek, le kell vonni a konzekvenciákat, biztosan volt előzménye a megcsalásnak, de az is lehet, hogy kihasználtad a lehetőséget ami szerinted csak nagyon ritkán adatik meg. Normális értékrendű emberekben a vészcsengő azelőtt szólal meg mielőtt cselekednél, ha nem voltál drog vagy alkoholos befolyásoltság alatt akkor mondhatni szándékosan cselekedtél, volt választási lehetőséged.

ma 10:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

5-ös: pontosan, a kettős mérce nagyon durva.

Kérdező: felejtsd el, lépj túl a dolgon, meg nem történté már úgysem tudod tenni a dolgot.

A megcsalásnál undorítóbb, féreg dolog egyébként kevés van a világon. Számomra abszolút gusztustalan és elfogadhatatlan. Lehet szakítani, ki lehet lépni egy kapcsolatból, de aki képes a másik háta mögött hasonlóra, attól én nem sokat várok más területen sem. Véletlenül megcsalni meg nem lehet senkit, ez nem egy "jajj hát így történt" dolog, hanem teljesen tudatos és mindkét fél beleegyezik. A megcsaló és akivel megcsalja a párját is. De mindegy, majd idővel változik a dolog, hoztál egy szar döntést ennyi.

ma 10:58
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
5. Megya nyali mert no a kerdezo .. xdd
ma 11:25
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

#3 Vagyok

Ugyanezt gondolom fordított esetben is.

ma 11:34
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
Azt még hozzátenném kap/kapott emiatt elég savat, bántást, magától is bőven, miért rúgnék bele még én is?
ma 11:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!