Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan bocsátottam meg magamna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsátottam meg magamnak, hogy megcsaltam és megbántottam valakit, akit valaha szerettem? 26N

Figyelt kérdés

ma 10:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Na én nem leszek kedves egyáltalán. Lehet lepontozni,vagy töröltetni a válaszom.

Remélem soha az életben nem jutsz túl azon, hogy hűtlen voltál ugyanúgy mint az az ember akit egykor "szerettél" elmondásod szerint. Bár a valóságban igazán sose szeretted csak azt hitted és pont a megcsalás bizonyítja.

ma 11:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha csak valaha szeretted volna mar reg letojnad volna az egeszet
ma 12:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Miert csaltad meg? Ki vette el az eszed , milyen okbol?
ma 12:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Hogy történt?
ma 12:56
 15/17 anonim ***** válasza:
45%
Dugj velem, garantálom a mennyezetik fog spriccelni a P unád, olyan orgazmust csinálok neked😁
ma 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Az ember követ el hibákat, lépj túl rajta. Tanulj a hibákból. Gondolok itt arra, hogy ok nélkül egy kapcsolat sem jut el a megcsalásig. Visszaforgatni az időt már nem tudod és az édesen ejtett sebet sem tudod jóvá tenni. Így csak annyit tudsz tenni, hogy ha legközelebb lesz majd kapcsolatod, arra jobban odafigyelsz . Mind a párod, mind a saját igényeidre. Egy harmonikus kapcsolatban nincs megcsalás. Ha neked hiányzott, vagy nem felelt meg valami, kommunikálni kellett volna az exeddel. Ha nem sikerül megoldani, szakítani kell. Ennyit tudsz tenni, mást nem. Vegiggondolod, miért jutottál ide és figyelsz arra, hogy többet ne jusson idáig a kapcsolatod.
ma 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:
*exeden ejtett sebet
ma 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!